Makisha 2 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: Aprilia pegaso 125 Prijavi odgovor kao problematičan Novu ili polovnu u dobrom stanju do 40e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Januar 2, 2014 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koja dimenzija ti treba ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.coningdoo.co.rs/pretraga/ najbolja firma kod nas za gume i glavni su za mitas poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan sajt nije bas uvek tacan za stanje guma najbolje ti je da pozoves ima valjda jos novogodislji popust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makisha 2 Napisano Januar 3, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: Aprilia pegaso 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzim odgovorima,verovatno ce i da padne neka kupovina na ovom sajtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Januar 3, 2014 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Coning kako ja znam vise ne drzi moto program. Za motor imas Mitas gume ovde: http://altes.co.rs/ I ne rece koja ti dimenzija treba ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Coning drzi Mitas gume, kupio pre par dana ja i jos neki ljudi sa foruma. Cak im je i stanje na sajtu azurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makisha 2 Napisano Januar 3, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: Aprilia pegaso 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzija mi treba 130-80-17,mislim da je to i jedina dimenzija c02,mada bi mi bolje legla 120-90-17 ,ali je to otprilike nesto kao michelin sirac,ona je jeftina dosta po oglasima,ali nzm kakva je za off... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Januar 4, 2014 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Coning drzi Mitas gume, kupio pre par dana ja i jos neki ljudi sa foruma. Cak im je i stanje na sajtu azurno. Extra, nisam znao da su ponovo ubacili moto program. Kako vidim na sajtu cene su bas povoljne, ja sam prosle godine C02 platio 65e, a na sajtu je cena 5500din , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Octobar 9, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li se gde naci kod nas c02? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 10, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mozda , a koje dimenzije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Octobar 10, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da prodam 130-80/17 polovnu ako ti odgovara. Kontakt na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Octobar 10, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 130 80 r17 mi treba. Fabricki ide 120/90, ali njih ni nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Octobar 10, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedina ali i najbolja guma za nase motore je c02. Mnogo profi vozaca koriste tu gumu. Meni se pokazala fenomenalno, u mnogim situacijama mi je mnogo znacila. Za moje misljenje odlican izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 11, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da nabavim , i ponudim obe varijante : 120/90-17 i 130/80-17 , naravno trazeni Mitas C02 . Cene su identicne za obe ( na PP) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...