pukovnik 48 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB 360 G iz 1975 godine,model radjen za americko trziste.Motocikl je ispravan u voznom stanju,bio je registrovan do 07.2012. godine.Registracija je istekla, ja sam vlasnik i motocikl je na mom imenu.Na motociklu je dosta poradjeno u smislu zamene dotrajalih delova(sajle,platinska digmad,glavni kocioni cilindar,plocice prednjeg diska,lanac,lancanici,svecice,...),stavljani su originalni novi delovi.Motocikl je estetski vrlo malo izmenjen u odnosu na fabricko stanje,promenjen je korman i neke sitnice da bi imao cafe racer izgled ali imam i originalni korman ko bi da vraca u originalno stanje.Rezervoar je oblozen cinkom i spolja i iznutra.Dakle motocikl je u voznom stanju dobro vuce i ima pristojno ubrzanje,elektrika i signalizacija su ispravni,357 ccm ,dva cilindra,bregasta u glavi.Gume nisu nove ali su u dobrom stanju imaju dobru saru, nisu izlizane.Jedino sto bi trebalo staviti je nov akumulator jer je ovaj propao od stajanja.Motocikl ima kickstarter i anlaser .Motocikl je u N.Sadu cena je 700 eura dodatne unformacije na mail milorad46@gmail.com ili na 063669871. [/url][/img] [/url][/img] [/url][/img] 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Januar 2, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Januar 2, 2014 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepa gvozdena masina, bas me zanimalo da li moze rezervoar da se pocinka i unutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Januar 2, 2014 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Januar 2, 2014 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan classic beauty Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 2, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Lepa gvozdena masina, bas me zanimalo da li moze rezervoar da se pocinka i unutra. Da, mislim da su plasticna samo ova zuta svetla od zmigavaca,sve drugo je guma i metal. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ,,,, ODLICNA ,,,, osnova za vracanje u orginalno stanje,,,,, Nadam se da buduci vlasnik nece imati ideje prepravke u chopper,,,,, caffe,,,, bober ,,, i sl. Ovakv motorcikl zasluzuje vracanje u orginalno CLASSIK stanje,,,,,, Ja sam od HONDE u slicnom stanju napravio OVO... izvinjavam se zbog skretanja sa teme,,,,, 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Januar 3, 2014 Integrisan, 13061 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jao... žignu me nešto kad sam ga video!! Koliko si ga dugo vozio? Ne smaram, ozbiljno razmišljam da ga kupim!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ,,,, ODLICNA ,,,, osnova za vracanje u orginalno stanje,,,,, Nadam se da buduci vlasnik nece imati ideje prepravke u chopper,,,,, caffe,,,, bober ,,, i sl. Ovakv motorcikl zasluzuje vracanje u orginalno CLASSIK stanje,,,,,, Ja sam od HONDE u slicnom stanju napravio OVO... izvinjavam se zbog skretanja sa teme,,,,, Eeeh, kad si imao donatora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Crni Sine.... Slutim a i "nesto mi se javlja" da je ovo projekat za ....)))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Januar 3, 2014 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Jao... žignu me nešto kad sam ga video!! Koliko si ga dugo vozio? Ne smaram, ozbiljno razmišljam da ga kupim!! Kupio sam ga 2009 pa vozio do isteka registracije dakle leta 2012. Motocikl sam kupio od prvog vlasnika u Srbiji-carinika sa Horgoša koji ga je pre dosta godina (otprilike sredinom osamdesetih) uvezao iz Amerike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Januar 3, 2014 Integrisan, 13061 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću da ti pustim PP!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 3, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan vidim cafe racera 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 3, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bogohuljenje... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Januar 3, 2014 Integrisan, 13061 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma palite bre, JA ću da kažem šta će da bude sa ovim motorom Milorade, imaš PP, mislim da je priči kraj. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 3, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ma palite bre, JA ću da kažem šta će da bude sa ovim motorom Milorade, imaš PP, mislim da je priči kraj. obavezno sve da dokumentujesh (do najmanjih detalja) i stavish na forum! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Januar 3, 2014 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl je rezervisan, videcemo dalji razvoj dogadjaja ali mislim da ce kupac biti zadovoljan kada obavi licni pregled i da je stvar verovatno resena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 3, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @to crank Druze, ovo je lepotica koja zasluzuje paznju i strpljenje. Ako je pazaris mislim da neces zazaliti. U svakom slucaju ces bolje proci nego ja zato sto se delovi za ovaj motor mogu mnogo lakse naci nego za moje Suzuki-e. ☺ Svako dobro zelim u daljem radu (i uzivanju koje je sastavni deo sa sve glavoboljom) a ako ista mogu da pomognem, tu sam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Januar 3, 2014 Integrisan, 13061 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. nemoj nekom da se digne pritisak, šala!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 3, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pu pu pu daleko bilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Januar 3, 2014 Integrisan, 13061 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan mada... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 3, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a pazi,ima jedna za delove,doduse sam agregat...mislim da je tipa nesto..120e...ram nema..ima ali ........poseckan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 3, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Januar 3, 2014 Integrisan, 13061 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lično... ne bih mogao da iskasapim 40 godina star motor u ispravnom stanju mada potpuno razumem i podržavam one kojima je to strast. Eventualno neka dual verzija. Sličan ovom crvenom koji sam postavio ali da za dva sata sa šrafcigerom i gedorama može da se vrati u originalno stanje. Ko če sad da zaspi, majku mu božiju!! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...