badzabajker 87 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3515473/cagiva_navigator Da li je neko imao iskustva sa ovim motorom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5330 Napisano Decembar 31, 2013 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se pojavi Peugeot 404, ako se ne varam, kad pritegnem link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, verovatbo je istekao oglas. Cagiva Navigator je u pitanju sa masinom od Suzukija TL S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 31, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan To je verovatno ovaj oglas : http://www.polovniautomobili.com/oglas3515473/cagiva_navigator/ Ne dopada mi se far, vidi se da je zbudžen od nekog drugog motora ... Ovako izgleda original: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da je budzen ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vise sam mislio na karakteristike motora nego na izgled ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 31, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim ništa, samo konstatujem ono što se vidi na slikama ... A to daje povoda za sumnju da je motor bio havarisan, pa je prilikom opravke bilo lakše zbudžiti far od nekog drugog motora nego naći originalni za tako redak motor kao što je Navigator ... pa sam zato skrenuo pažnju na taj detalj. A o karakteristikama ne znam ništa jer nisam imao prilike da probam taj model ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 1, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nije budžen far ... ne znam otkud ti to ? Jednostavno takav je na ovoj Cagivi Srećna Nova ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 1, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Nije budžen far ... ne znam otkud ti to ? Jednostavno takav je na ovoj Cagivi Znam da je takav zato sam i stavio onu sliku. Ali ti nisi video sliku iz oglasa ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 1, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Au grdan li je ... e, a možda je iz švajcarsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5330 Napisano Januar 1, 2014 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Ok je, šta ga palite. Ako je TL-ov motor onda je sve u redu, ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Januar 1, 2014 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci u principu TL-ova masina je OK , nema nekih probllema sa ubrizgavanjem ili tako necim slicnim na sta bi trebao da obratim paznju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5330 Napisano Januar 1, 2014 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje na neki UK TL forum da odeš i da se raspitaš. Ja u Srbiji nikad nisam video TL-a, u Mađarskoj sam video dva - tri. Nešto sam čitao pre 7-8 godina pošto sam hteo da ga kupim. Ne sećam se da je bilo nekih ozbiljnih zamerki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Januar 2, 2014 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tu je agregat iz Stroma 1000 (a on je nastao kao derivat masine iz TL-a). Ono sto je boljka na Stromu je neuravnotezen rad na malim obrtajima (ispod 4000rpm) i problem sa korpom kvacila. Prvi problem se resava remapiranjem, a drugi zamenom ili reparacijom korpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Januar 2, 2014 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ima ko da radi kod nas, koliko to kosta ?! Cuo sam da trebam da obratim paznju i na trecu brzinu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Januar 2, 2014 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mog stroma remapirao u Hrvatskoj, a mislm da Joca Profimoto ima josh-box za remapiranje. Mada, mozda je Cagiva u startu drugacije mapirana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Januar 2, 2014 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan OK hvala na savetima svima i misljenjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...