Arakis 5955 Napisano Decembar 30, 2013 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kada ni gde, na Dedamrazijadi je bio tu ali jutros ga nema? Izgubio neku crnu "kopču" koja fiksira vizir. Gde to da nabavim? Strelica pokazuje šta mi treba: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Decembar 30, 2013 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Moja kopča takva se polomila na lazer kacigi. Kontaktirao sam kod nas ovlašćenog distributera i poslao mi za male pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 30, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Bella moto, oni su jedni od uvoznika LS2 trebalo bi da imaju i delove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5955 Napisano Decembar 30, 2013 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 30, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja suomy je isto tako izgubila obe te dzidze sa strana. Nikad nigdje nisam to mogao nabaviti. Znam da je tvoja neka druga marka, ali rekoh da ti pruzim moralnu podrsku. Ups, izgleda da za tebe ima nade. Ovi tvoji imaju te dzidze posebno u prodaji. (valjda zato sto znaju da otpadaju ) http://ls2helmets.us/_live/products/accessories#ff385-386-396-387-of569-knob-blk (skrolni malo dole) Znaci da bi distributer u svakom slucaju mogao da naruci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5955 Napisano Decembar 30, 2013 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To je to hvala Milence. Našao sam i uvoznike, firma je u Sava Centru (Yamaha Barel) pa ih zovem sutra ako rade...ili posle NG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bellamoto.rs/ Ovde sam pre 2 nedelje kupio LS2 FF370, uzeo sam i pinlock, imaju brdo kaciga, kazu da su uvoznici pa cenim da imaju i delove. Ako ne nadjes u Yamaha Barel-u probaj kod njih, radnja je malo iznad Djeram pijace u Milana Rakica. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...