LukaJovanovic 221 Napisano Januar 6, 2014 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan nije jjos ni zavrsen tako da nemojte da trcite pred rudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 6, 2014 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam poceo ram da farbam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Januar 6, 2014 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, nego ispravljas coveka, a nisi u pravu, da ne kazem pravis se pametan Ne ispravljam, sprdam se sa zarđalim šrafovima na novoofarbanom delu. Samo si ti previše budan... Ili si ipak ustao na levu nogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 6, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li si uopste skidao viljusku za farbanje? Ako jesi, ne kontam zasto si vracao viljusku, ako si planirao da farbas ram? Ako nisi, ne kontam zasto nisi? To je 1 sraf, a i ti lezajevi trebaju nesto sigurno. Ako ne zamjenu, ono bar malo masti. Ovo farbanje rama sa blokom je isto neka pisa uz vjetar. Tu se takodje radi o par srafova. Mislim, tako mozes malo da zastitis taj ogoljeni metal sto se vidi (i sto ti je pristupacan), ali sta ce ti onda fabricke sheme i naljepnice? Ili napravi neki rat-bike, umazan da ne rdja, ili rastavi sve, pa smirglaj dok ne poplavis ako hoces da naljepnice imaju smisla. Ova tvoja "sredina" nit vino nit voda. Ja licno bih isao na rat varijantu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan samo sam gorjni deo prsnuo cisto da vidim kako ce ga izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan i jel ima neko da je imao ovakav motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 7, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, nego ispravljas coveka, a nisi u pravu, da ne kazem pravis se pametan Ne ispravljam, sprdam se sa zarđalim šrafovima na novoofarbanom delu. Samo si ti previše budan... Ili si ipak ustao na levu nogu. E zato se koriste smajliji da bi se bolje razumeli, ti si nazalost koristio znak uzvika, pa nisam razumeo da je u pitanju ironija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Januar 14, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred druze, i obavezno fabricka kombinacija boja, to je najlepse. Decko iz NS, potpisuje se kao Kice na kupindu i fb pravi sve moguce nalepnice i stvarno dobro radi posao, probaj sa njim da se dogovoris. Nego, jel ti se desilo nesto plastikama od te hemikalije sa skidanje boje? I ja planiram isto da uradim, ali na kutiji pise da je samo za metal i drvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam imao problema mada nisam ni dugo drzao jedno 10 min na plastici i sve skine sad nznm da li moze da osteti meni je to spaslo jedno 3 dana posla sa smirglom kad mi se ofarba motor za nedelju dana idem za novi sad kod njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan jos samo da stavim nove gume i da mi stignu plastike sa farbanje i migavci novi i retrovizori i gotov je i pomocnik 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan danas sam zadnji nosac ofarbao i plastike su sad spremne za farbanje Samo napred, svidja mi se tvoj entuzijazam, a i motor sve vise. S'tim u vezi, mnogo je lepa ova nijansa sive na nosacu, mozes li da se setis koju si farbi, ili spej, tacno koristio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam zadnji nosac ofarbao i plastike su sad spremne za farbanje Samo napred, svidja mi se tvoj entuzijazam, a i motor sve vise. S'tim u vezi, mnogo je lepa ova nijansa sive na nosacu, mozes li da se setis koju si farbi, ili spej, tacno koristio? http://www.kendafarben.com/common/testi/kendasrl/immagini/pro03_10.jpeg zove se kenda kolor srebro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 27, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan druze za "restauraciju" se ne koristi Kenda kolor sprej... niti bilo koji sprej... zadnji nosac si trebao plastificirati... nadam se da plastike ne farbas tim sprejem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 27, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ajde zivota vam nek neko stavi Restauracija pod znake navoda, pa da vidimo sta ce momak napraviti do kraja, a ne samo da slusamo kako ovo nije bas bas prava restaruracija i kako bi trebalo to sve do zadnjeg srafa i onda sve plastificirati, a pre toga obavezno sve sa etiketama napisati sta je sta, a etikete moraju biti plastificirane i ... a u materinu. Sta ima veze sto ne radi kompletnu restauraciju, jel bolje da je motor ofraban i sredjen kolko tolko ili izgreban i da rdja... nemam reci stvarno... Sto se tice same plstifikacije, koliko god popularna i dobra bila i relativno jeftina nije sve za plastifikaciju. Ovo je DR jbt nije cafe racer, jedan cilindar, velik prednji tocak, nek ga vozi kako je zamisljeno, kad ga ogrebe, zagrebe, ispusti na makadam i kamenje, uzece parce smirgle isti taj sprej i teraj dalje. Kad se to dogodi sa plastifikacijom, kad 150-180kg po betonu ili kamenju se malo tocilja, skine se samo tako i sta onda da radi? Samo cemo na brzinu ovaj ram opet da ogolimo pa na peskiranje pa na plastifikaciju i opa nazad na put... Momak, radis za svoju dusu, svoj motor, uzivaj u svakom trenutku i kaci slike 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 27, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan nema veze sto ne radi kompletnu restauraciju, nego sto je napisao "RESTAURACIJA" a ne "sredjivanje da lici na nesto"... zna se sta je restauracija i koji motori se restauriraju... a i mi trvdoglavi pa se uhvatili za jednu rec momka ne poznajem, neka radi kako hoce, njegov je motor... ja svakako pozdravljam bilo kakvu samostalnu akciju i volim da procitam takvu temu na forumu... Evo tema (http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/29045-yamaha-xt600-komplet-sredjivanje/page__hl__xt600) gde je opisano "Komplet sredjivanje" motora iste namene kao i DR pa moze da posluzi kao neka smernica... P.S. A uostalom, nece ga niko ubiti ako prvo pita nekog na koji nacin nesto da odradi... Ovde na forumu postoji mnogo iskusnih ljudi koji bi rado izasli u susret i pomogli nekako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 27, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan @nash evo plus od mene Nego nema nam kolege vec duze vreme da izvesti o radovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan cekam sad plastike da mi stignu sa farbanja oduzilo se malo zbog vremena ovog bolje mi je sprej pa lak i onako ce da se vozi offroad dajte ljudi sad i vi vise ste se uvatili naslova nego motora na ovom forumu koliko ja vidim ... sklonicu to ako vam toliko bode oci jedna rec ... motor ce na kraju izgledati kao iz fabrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde zivota vam nek neko stavi Restauracija pod znake navoda, pa da vidimo sta ce momak napraviti do kraja, a ne samo da slusamo kako ovo nije bas bas prava restaruracija i kako bi trebalo to sve do zadnjeg srafa i onda sve plastificirati, a pre toga obavezno sve sa etiketama napisati sta je sta, a etikete moraju biti plastificirane i ... a u materinu. Sta ima veze sto ne radi kompletnu restauraciju, jel bolje da je motor ofraban i sredjen kolko tolko ili izgreban i da rdja... nemam reci stvarno... Sto se tice same plstifikacije, koliko god popularna i dobra bila i relativno jeftina nije sve za plastifikaciju. Ovo je DR jbt nije cafe racer, jedan cilindar, velik prednji tocak, nek ga vozi kako je zamisljeno, kad ga ogrebe, zagrebe, ispusti na makadam i kamenje, uzece parce smirgle isti taj sprej i teraj dalje. Kad se to dogodi sa plastifikacijom, kad 150-180kg po betonu ili kamenju se malo tocilja, skine se samo tako i sta onda da radi? Samo cemo na brzinu ovaj ram opet da ogolimo pa na peskiranje pa na plastifikaciju i opa nazad na put... Momak, radis za svoju dusu, svoj motor, uzivaj u svakom trenutku i kaci slike Hvala druze Ok sto se tice kritika to postujem i nekad umeju biti veoma korisne ali nije mi jasno samo sto ljudi tako "trce pred rudu" kad bude gotov onda mozete svi da pricate sta hocete ima jos 2 meseca dok ne pocnem da ga vozim do tad mogu da ga napravim da bude ko iz ovog klipa gde ga vozi chuck norris http://www.youtube.com/watch?v=uwSfVNc-kJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Januar 28, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Nista lepse nego kad sam sredis svoj motor.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 28, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Биће то лепо моторче кад се радови приведу крају! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako treba mi jedan fudaster za suvazaca onako kockasti posto su bili razliciti a to mi bode oci nesto pa nznm gde da ih nadjem ? i da li moze da se nakako ispoliram pleksiglas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 28, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan za fudaster probaj u Louis-u ili mozda clan Havarisan ima, a za poliranje pleksiglasa (pretpostavljam vizir od motora) kontaktiraj clana Andjelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na preporuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 2, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan podrška od mene i ja sam za to da ga sredjuješ sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...