tomaesp 246 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko set mozda za reparaciju slavine na prodaju,ili zna gde ima da se kupi? Suzuki Bandit 600 GN77B (1995) Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Decembar 28, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozovi moto bike ili pristupi preko njihovog sajta tamo je bilo po povoljnoj ceni i ne mora biti bas od bandita inace u luisu ti set kosta 15 eura po slavini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan pozovi moto bike ili pristupi preko njihovog sajta tamo je bilo po povoljnoj ceni i ne mora biti bas od bandita inace u luisu ti set kosta 15 eura po slavini video sam u luisu na sajtu njihovom...nego rekoh aj da vidim ovde...hvala na pomoci,sad cu da zvrcnem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan nema moto bike..idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 28, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za XT600 pravio od gumice za plin ali nazalost nije izdrzala. Narucio sam od SrdjanTT sa foruma "MotoCrossTeam" iz Kraljeva Yamahine po 500 din komad (ona sa tri otvora i onaj prsten sto sprecava da curi napolje. Mislim da je isti i za tebe posto je na vecini japanaca ista slavina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 28, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imas kod bere,lepo ti covek donese od preko i resis problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8570 Napisano Decembar 30, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ili odnesi membrane vidik-u. Ima tema o njegovom radu. vidik membrane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...