Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 26, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je CDI otisao.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 26, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Moguće i da mu je otišao kapacitator fluksa, a on koliko je uporan svi su izgledi da će naći gdje se i on nalazi na njegovom motoru. Što kaže to crank najbolje da više ništa ne dira bez pitanja šta je šta, totalno je neupućen a ekspeimentiše, jedno što iz svega toga može da se izrodi je da motor nekim čudom proradi, nakratko, u najboljem mogućem scenariju. Markic, ja sam za da svako sam održava svoj motor, al ti druže za svoje dobro bolje ništa ne diraj dok ne stekneš malo iskustva oko mehanike, povezuješ stvari koje nemaju nikakve veze, bojim se da ćeš samo gore sebi napravit Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markic =) 1 Napisano Decembar 27, 2013 U prolazu, 28 postova Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Necu nista da diram, rekao sam da se slabo razumem, pa sam zato i postavi, pitao da vidim vasa misljenja od prilike sta moze da bude. Na prvoj strani rekao je neko da stavim nov akomulator, pa da probam, je l' hoce da zeza struja, nema dovoljan napon, to je ono sto mogu da probam, i da skinem svecicu da sipam malo direktno pa da probam da vidim da li ce da upali tako.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5397 Napisano Decembar 27, 2013 Integrisan, 13080 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemoj da ga drndaš više. Ako ima neki problem a ti ga siluješ možeš još veći da napraviš. Bolje da odeš kod majstora i da se ispostavi da je sitnica nego da ga skenjaš totalno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 27, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Prvo provjeri jel tvoj akumulator ispravan ili ako nemaš mogućnost da provjeriš svoj akumulator probaj da upališ sa nečijim za koji znaš sigurno da je ispravan. Nećeš kupovat novi akumulator zato što je neko iznjeo mišljenje na osnovu tvojih nepreciznih opisa, probaj ovako kako sam ti opisao Šta god nisi siguran ili ne znaš PITAJ, košta mnogo manje nego greška načinjena neznanjem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markic =) 1 Napisano Decembar 27, 2013 U prolazu, 28 postova Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nista, kao i da nemam akomulator bukvalno. Kad dam kontakt, kada je izbaceno, ne sija ni lampica za to(dao sam primer samo). Tako da je akomulator riknuo provereno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 27, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ma nista, kao i da nemam akomulator bukvalno. Kad dam kontakt, kada je izbaceno, ne sija ni lampica za to(dao sam primer samo). Tako da je akomulator riknuo provereno. Skini akumulator s motora, uzmi komad izolovane žice, da ti ne bi svjetlila m00da, nasloni jedan kraj na minus na akumulatoru i drugim na sekund samo takni plus na akumulatoru, ako je akumulator ispravan to će da varniči pa pazi šta radiš, nemoj da ti ruke budu od benzina ili nečeg drugog zapaljivog da nam ne bi glumio baklju. Ako ne varniči akumulator je mrtav skroz i motor ti nije ni mogao radit normalno čak i da si ga uspjeo upalit na gurku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markic =) 1 Napisano Decembar 27, 2013 U prolazu, 28 postova Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu sutra, pa javljam. Ali mislim da nema nista, skroz je otisao. Je l' sam probao da ga i dupunim, i zavergla na primer jednom samo i posle toga nista, kao da ga nisam ni punio. Hvala puno! =)) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 27, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ... kao i da nemam akomulator... ... da ga i dupunim... Vjerujem da je do tastature 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markic =) 1 Napisano Decembar 27, 2013 U prolazu, 28 postova Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je moguce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markic =) 1 Napisano Decembar 27, 2013 U prolazu, 28 postova Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam. Nema nista, skroz otisao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...