Jump to content

Moto Zajednica

Markic =)

Članovi
  • Broj tema i poruka

    28
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Markic =)

  • Rođendan 21.10.1995.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Aprilia rs 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Markic =)'s Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Priprema? Treba li nesto pre nego sto ofarbam, da skinem skroz ovu farbu sto je sad, ili da osmirglam malo i celicnom cetkom skinem ovu rdju? Hvala!
  2. Cime je najbolje ofarbati auspuh, planirao sam u crnu boju, kakva je i bila vec.
  3. Presam sam posle 2000, sa 4000. Tako da ce moci autosol.
  4. Ja sam iskreno mislio da mora svakih mesec dana. To je top ako je dovoljno jednom godisnje. Uzecu autosol, pamucnu krpu i trljaj do "ogledala", mada to sam postigao i sa purolom dosta dobro.
  5. Autosol probacu sa njom, mozda ce dati malo veci sjaj od purol paste. Pogledaj sliku iznad, postavio sam moze da otvori normalno, smanjio sam rezoluciju. To sam sa purol pastom 4 puta presao.
  6. Trebalo bi sad da otvori sliku normalno.
  7. Nisu to ne znam kakvi "risevi", ne vidi se ovako, nego kad pogledas malo iz bliza bas i pod nekim uglovima, vidi se. Da li bi imalo efekta posle purol paste da ispoliram sa "Autosol Metal Polir pasta" ? Da li bi imalo nekih rezultata ? Hvala!
  8. Resio sam da ispoliram motor, i sve to rucno. Zapalili se prsti, a tek sam poceo. Krenuo sam od p400 posto je bilo u dosta losem stanju, pa p800,p1200,p1500, pa do p2000. i na kraju sam uzeo nesto sto ide na brusilicu p4000. Polirao sam sa pastom purol, nije se lose pokazala. Hteo bih sad ako moze da dobijem visoki sjaj, koju pastu bih trebao da koristim, posto ima malo riseva? I sto se tice zastite, lak ili nesto drugo? Da se ne vrati u prvobitno stanje, pa da sam se dzabe trudio. Evo i rezultata:
  9. Probao sam. Nema nista, skroz otisao.
  10. Probacu sutra, pa javljam. Ali mislim da nema nista, skroz je otisao. Je l' sam probao da ga i dupunim, i zavergla na primer jednom samo i posle toga nista, kao da ga nisam ni punio. Hvala puno! =))
  11. Ma nista, kao i da nemam akomulator bukvalno. Kad dam kontakt, kada je izbaceno, ne sija ni lampica za to(dao sam primer samo). Tako da je akomulator riknuo provereno.
  12. Necu nista da diram, rekao sam da se slabo razumem, pa sam zato i postavi, pitao da vidim vasa misljenja od prilike sta moze da bude. Na prvoj strani rekao je neko da stavim nov akomulator, pa da probam, je l' hoce da zeza struja, nema dovoljan napon, to je ono sto mogu da probam, i da skinem svecicu da sipam malo direktno pa da probam da vidim da li ce da upali tako..
  13. Nemam pojma onda. Videcu to sa akomulatorom.
  14. Pa da je zakovao klip, ne verujem da bi bilo sve kao i kad je radila normalno. Sve je isto, isto se cuje kada probam da upalim na gurku, ne lomi nista, samo to pukne tako jednom, dva puta kao vazduh neki.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja