BIGDADDY 451 Napisano Decembar 24, 2013 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od skoro sam vlasnik prelepog BMW F650 classic, 1996 godište koga sam kupio pre par meseci od Boqy-ja. Ime mi je Svilar Davor, rodom iz Zemuna, gde i živim, u naselju Nova Galenika. Godište 1974, visok 192 cm, zežak 105 kg, otac dvoje dece od 3 godine, blizanci, dečak i devojčica. Položio uspešno iz prve vozački za A kategoriju pre nepunih nedelju dana, puna "A" kategorija. Trajalo polaganje i obuka oko nekih 4 meseca. Pratio sam forum kao nemi posmatrač protekla 4 meseca, a sada budući da sam ispunio uslove ( imam motor, imam položeno) red je da se i predstavim. Do 39 godine nikada nisam seo na motor, te sada polako prohodavam. Cilj je da u predstojećij sezoni ne napravim nikakav incident, tipa "padnem" Prvi motor mi je bio Suzuki 125 cm3 u auto školi, od milošte zvan "magarence" Obuku dovršio i polagao na Kawasaki Er6n, "muke tantalove zbog svoje težine i visine" Ponosni vlasnik BMW F650 classic... Lep pozdrav od mene kao novog člana... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Decembar 24, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor si uzeo ! Gledano i kao model za prohodavanje ( kako kažeš ) a i kao primerak od koga si uzeo ! Pošto smo komšije i vozimo isti motor, šta treba pitaj, tu sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Decembar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао,лепо моторче Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Znači Munze, znači Maskirne lone, znači dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 24, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlican primeeak ... dobrodosao poslato iz mangulane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tatica 129 Napisano Decembar 24, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Док возиш мисли на клинце и бићеш срећан у оба смисла (типа ''биће ти лепо'' и типа ''нећеш паднеш''). Добродошао још један маторац, лепо се и дуго вози! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Decembar 24, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i pamet u glavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Decembar 24, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Decembar 24, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Decembar 24, 2013 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na toplom prijemu. Otvaram novu stranu u knjizi.Motor je trenutno garaziran. Sutra dopunjujem akumulator. U petak podizem vozacku iz Ljermontove. U subotu prognoza 12*C. Ako kresne voznja po i oko naselja. Da se podmaze motor i staracke kosti i zglobovi :=) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Decembar 24, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli i cestitam! Ako imate bilo kakva pitanja tu smo. Samo polako i bez naglog kasa, pazite na zebre, sahtove i ostale gluposti kada je ovako hladno, gume su hladne i bude vlazno u glavnom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 24, 2013 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na toplom prijemu. Otvaram novu stranu u knjizi.Motor je trenutno garaziran. Sutra dopunjujem akumulator. U petak podizem vozacku iz Ljermontove. U subotu prognoza 12*C. Ako kresne voznja po i oko naselja. Da se podmaze motor i staracke kosti i zglobovi :=) Subota je divan da za http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/97386-moto-deda-mraz-2013/ Dođi da akcijašimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Decembar 24, 2013 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Док возиш мисли на клинце и бићеш срећан у оба смисла (типа ''биће ти лепо'' и типа ''нећеш паднеш''). Добродошао још један маторац, лепо се и дуго вози! Baba ti je matora... :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Decembar 25, 2013 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na toplom prijemu. Otvaram novu stranu u knjizi.Motor je trenutno garaziran. Sutra dopunjujem akumulator. U petak podizem vozacku iz Ljermontove. U subotu prognoza 12*C. Ako kresne voznja po i oko naselja. Da se podmaze motor i staracke kosti i zglobovi :=) Subota je divan da za http://forum.bjbiker...deda-mraz-2013/ Dođi da akcijašimo Previše ambicozno za mene kao počettnika. Sledeće godine pod stavkom "obavezno" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 25, 2013 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma daaaj Sedi na motorče, imaš 3 dana da malo usaglasiš motoriku i u subotu "Kud svi turci..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Decembar 25, 2013 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma daaaj Sedi na motorče, imaš 3 dana da malo usaglasiš motoriku i u subotu "Kud svi turci..." Ne mere se sve stići za 3 dana,niti je potrebno žuriti :-) Ne bežim ja od cilja, do njega može da se stigne na bezbroj načina. Pozdrav, 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 9, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan I kako tece? Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Februar 11, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bog da 18 stepeni za vikend idem na obuku :-) Za sada sve ok, km su ipak najvece iskustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 268 Napisano Februar 15, 2014 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Oooo... Jоš jedan "matorac" kao ja, pa još iz Zemuna. Pozdrav komšo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 15, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan eh..boqijev bmw..perfektan bmw,skoro pa ga u prst znam... pazaio si jedan od najboljih u srbiji po godistu stanju ocuvanosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Februar 17, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio juce do usca sa par drugara. Bilo motora kolko volis. Malo se poziralo, malo vozilo. Sve u svemu, sunce mi izmamilo kez na licu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Februar 17, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oooo... Jоš jedan "matorac" kao ja, pa još iz Zemuna. Pozdrav komso Otpozdrav generacijo :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Februar 17, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan eh..boqijev bmw..perfektan bmw,skoro pa ga u prst znam... pazaio si jedan od najboljih u srbiji po godistu stanju ocuvanosti A ne brinem mnogo za odrzavanje. Delovi spremni. Dogovaramo se za termin i eto me u Novoj Pazovi. Mozda se vidimo I pre servisa, da svratim ovako neobavezno....pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Mart 31, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan eh..boqijev bmw..perfektan bmw,skoro pa ga u prst znam... pazaio si jedan od najboljih u srbiji po godistu stanju ocuvanosti A ne brinem mnogo za odrzavanje. Delovi spremni. Dogovaramo se za termin i eto me u Novoj Pazovi. Mozda se vidimo I pre servisa, da svratim ovako neobavezno....pozdrav Čitam ove moje postove posle godinu dana i naviru emocije. Malo je reći da sam zadovoljan. Doveo sam sa motorom svoju psiho-fizičku spremu u zavidnu kondiciju za jednog 40-to godišnjaka. Radio rezultate krvi pre neki dan. Pre motora, rezultati katastrofa. Masnoće, trigleceridi i šećer sve na gornjoj granici. A sada nakon malo više od godinu dana, sve pod vinklu Evo šta smo se vozali za predhodnu godinu i nešto Evo i nekih mojih vožnji nakon godinu dana... https://www.youtube....h?v=sakDq4ZXZ8M 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...