Ferty_ 570 Napisano Decembar 20, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gume za Yamaha YBR 125cc 2008 god. Prednja - 2.75-18 Zadnja - 90/90-18 Zadnja mozda na 35%, prednja cini mi se kao da nije ni vozena Pa kome treba za cepanje, prikolicu ili sta god neka se javi. Pozdrav, 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 20, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi bila potrebna prednja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan ako moze meni zadnja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Decembar 21, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto smo udomili obe Javite mi se u inbox da se dogovorimo za preuzimanje. Pozdrav, 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Decembar 22, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ipak se javljajte i dalje za zadnju. Petko se ne javlja tako da ako nekome treba neka mi se javi. Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Januar 5, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Posto momci koji su rezervisali gume nisu bas ozbiljni i ocigledno im ne trebaju gume jer se ne javljaju, molim da se javi iskljucivo neko kome stvarno trebaju. Cekam nekoga da obradujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Januar 6, 2014 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije prepun inbox pa ne mozes da primis poruke? Cudno bas obojica da se ne javljaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 6, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne jave, poznajem koleginicu koja vozi isti motor i obradovala bi se tim gumama!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...