Jump to content

Moto Zajednica

Posao

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 142 postova
  • Motocikl: Honda gl400

Da objasnim.

Dosao sam do dobrog kamiona za neke stvarno mizerne pare, kupio ga u nameri da ga preprodam, ali posto sam ga stvarno malo platio, za takvo kamionce mislim da je grehota da ga ne uploslim i da mesecno imam neka primanja i da se sam zajebavam za svoj posao a ne da radim kod ˝gazde˝i da me *ebe u zdrav mozak.

Dakle, malo sam se raspitivao po Kragujevcu ali svi su nesto rezervisani (i ja ih u potpunosti razumem, niko ne zeli da se odvoji od leba na ovo tesko vreme) ali svi pricaju da nema neke vajde ulaziti u taj posao.

Problem je sto ja uopste nisam u toj prici i ne znam sta sve i kako treba da ide i nikako da dodjem do nekog posla za to kamionce.

Pa eto ako neko zna nekog u nekoj kompaniji da joj treba neki kamion za stalnu saradnju nek mi se javi.

U pitanju je kamion iveco 100e18, dakle, ukupna nosivost 10t ali bih mogao da atestiram i za vecu nosivost. Dimenzije sanduka su (d,s,v) 6,4x2,48x3,0m

Eto.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 531 postova
  • Motocikl: 950adv 450exc

Lepo ti rekli da nema vajde imam i ja dva kamiona (slep sluzbu i kipera) i bas tesko se izlazi na kraj. E sad ako imas uslova da se malo stisnes da prodje neko vreme plati neku reklamu budi dosadan i uporan bice poslica. Srecno!!!

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Ja sam upoznao par ljudi koji imaju tako neki kamioncic i rade sve prevoze..

Od prevoza motora do selidbi preko granice. Od toga sasvim lepo zive. Tako da je moguce!

Budi strpljiv, uporan i vredan. Sretno! :takoje:

• Podržavam 1

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

brate koga god da pitas da te uvede u posao uvek ce da zaplace, suza suzu stize, nema posla i muka za naplatu. donekle su i u pravu, nema posla kao sto je bilo ranije, ali ima dovoljno da moze da se zivi, problem je samo sto su mnogima standardi visoki i ne secaju se kako je bilo dok su radili "za gazdu" tj. za platu. samo hrabro i baci se na reklamu, kada se upoznajes sa nekim obavezno reci da imas kamion i da vrsis usluge prevoza, takodje ako neko pogresi broj i njemu isto reci, ma pricaj svima nece da se baci :)

kada sam ja greskom tamo 90-ih kupio kamion i pored toga sto me je mrzelo da radim imao sam u proseku jednu gradsku turu dnevno, vide ljudi kamionce ispred kuce pa dodju da pitaju, bio sam za trecinu skuplji od svih u gradu i i dalje su dolazili kod mene. doduse sada su malo drugacija vremena i prevoznika ima koliko hoces ali nista ne mozes preko noci, osim ako nemas dobru politicku zaledjinu, i moras biti strpljiv i uporan.

• U prolazu, 42 postova

Daj malo na reklamu i cuti i guraj tu uvek kane neka lova.A da ti neko da savet ili pomogne to u drzavi Srbiji ne ocekuj.Malo po malo cuce za tebe i onda ide.A da prodas kamion zaradu ces potrositi brzo i sta onda,ovako malo po malo pa negde ces valjda izgurati.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 335 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9

Ako budes kojim slucajem i uzeo neku turu do Beograda, Novog Sada ili slicno javi mi se u inbox uglavnom imam povratnih tura za okolinu Kragujevca i sam Kragujevac do 10t. :zdravo:

• Podržavam 4

• Tvrdo kuvan, 472 postova
  • Motocikl: mi je mnogo glasan.

Nisi napisao koji kamion imas u smislu, sanducar, kiper... Probaj da se uvalis u atlantik( cedevita, stark i ostali proizvodi) Oni dobro placaju i na vreme placaju. Zovi ih, pitaj, pregovaraj, znam da ce da sire posao, pa ce im trebati usluznih. pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja