draza 548 Napisano Decembar 16, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moj ATV Shineray 200 2004-o god . Masina dobro radi , ne dimi , lepo vuce . Gume su dobre ali uz njega dajem i jos jedan set novih guma ( ne trebaju mi ) . Uvezen je prosle godine iz Svajcarske , placene sve dadzbine i ostaje samo jos registracija . Menjac 3 brzine + rikverc . Cena 1000 evra . tel . 062 410 258 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 16, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan svidja mi se bas,ali trenutno nazalost nije trenutak da kupim sebi takvu igracku,celo leto sam trazio nesto bas takvo nego reci mi kako to da je 3 brzine,zar nebi trebalo da je 4+rikverc? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 16, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nemam pojma . Mozda i ima 4 . Saltam dok moze i nikad ne brojim . Evo i za moju Wr400 neznam kolko ima brzina .Provericu sutra sigurno. Ja sam to kupio za klinca ali je jos nekako nejak i stiska kvacilo u pocetku dobro .Posle mu se umori ruka i bas je nesiguran . Tako da ce za sada na prodaju a kasnine kad poraste uzecu mu opet nesto . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 7, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malih izmena tj. kako sada izgleda . Vise nema glavu kao vanzemaljac . Sredila je metalna cev . Osao je instrument sad i maska a od fara 100 delova tj.nista ostalo nije . Meni iskreno ovako izgleda lepse samo da se stavi neki far tj. imam na umu one male okrugle da uglavim negde u onoj supljoj prednjoj masci ili da oh stavim pored zmigavca . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 9, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moze gume posebno . Za sve ponude na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 9, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da imam para nebih ni sekundu razmisljao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 9, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan kod svih isti problem bar je tema aktuelna neko sa paricama ce da je nabode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 9, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne slike da se vidi kako vuce . Sina i mene bez problema izvuko na vrh Rtnja . Oni koji su bili tamo znaju kakav je uspon . Uz ATV ide prednji lancanik od 17 zuba ( fabricki ) i za offroad od 13 ( koji trenutno na njemu ) i nema mu prepreke . A trosi kao upaljac . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 10, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Lepa i zanimljiva sprava,jedino mislim da je 200 kubika na ovolikim tockovima jako jako preslabo....u ovo kad bi se ubacila masina od nekog xt600 i sl. bila bi dobra spravica.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 10, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nije druze uopste slabo . U stvari svako ima nekie svoje lutkice u glavi kako to treba da vuce itd..... Trenutno je takav prenos kada se ubaci u prvu i pod malim gasom brze hodas nego sto on ide . Zasto sam pravio tako . Bas zbog toga da mi mogo da idem preko stena i na primer da izadjem na rtanj . To u stvari dodje kao na onim dobrim sporohodna brzina da bi islo polako a da se ne otkinu tockovi i otpadnu od udarca stena i slicno . Velika prednost ovih masina je ta da sa 3 l.benzina mozes cak i 100 km po lagan offroadu da predjes . Racunam u to poljske puteve u voznju pod malim gasom u 4-oj . Imao sam jaci od 250 i dosta veci atv i nije mi silazio ispod 8 vuko je i iso ko nevreme . Ali bio je automatski menjac tj.kao kod skutera pa zato i dosta trosio i u stvari svi automatski vise trose od ovih sa manulnim . NIsu to Yamaha CANAM ili ostali . Ipak su u pitanju Kinezi . Tako da jacina motora i masina na ovim kineskim ATV-ima je jedina najbolja stvar . I opste nisu slabe kao sto mislite . Zato im je max brzina 60-80 jer su extra usporeni . A iskreno ne bih ni tolike vozio brzo jer su dosta nesigurni . Najveca mana ovakvih atv-a je to da im je klirens veoma mali . Tj. ja sam hteo da stavim vece gume u precniku da ne bi zakacivao nazad lancanik i ostalo . Ali klinac to ne moze da vozi ( jos je slab i kvacilo ne moze da stiska posle nekih pola sata voznje ) i necu da ga izlazem riziku pa cu da mu kupim sa automatskim menjacem . Cena je fixna 650 evra bez gume jer su gume danas prodate . Po meni za taj novac dobar atv sa papirima i mogucnosti registracije tesko da moze da se nadje . Kad kazem dobar Shineray je jedan od kvalitetnijih Kineskih proizvodjaca . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru su trenutno radi menjac tj.cekam da mi nadju ceo nov menjac u inostranstvu . Zbog stanja u kom se trenutno nalazi vena ovakvog rasturenog je 500 evra . Ta cena ce biti jos neki dan dok ne porucim delove . Dosta su me zvali sa foruma i nisam znao sta da radim ali eto ako neko hoce da ugradjuje drugu masinu ima za mali novac da kupio ceo ram i originalnu masinu . Cena delova za menjac tj.oba snopa je oko 50 evra. Za time nema potrebe jer je otiso samo jedan zupcanik koji moze i da se napravi.Ali hteo sam original i to je ta cena za delove . Za koje kakve kucne i ostale zajebancije nemam vremena i zato je situacija bolje kupiti a iskreno nemam vremena ni za sastavljane. Tako da ko se javi za naredna dva tri dana dok ne porucim delove cena je 500 a za ljubaznog kupca moze i dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Cena tj. fixna cena je 450 evra i vazi do kraja nedelje jer tada moram da porucim delove ( ceo menjac tj.oba snopa sa zupcanicima ) . Inace kostaju malo preko 50 evra i coveku proviziju da donese . Do tada cena 450 evra i zvati na 062 410 285 Ko hoce nesto da budzi ili pravi eto mu sanse . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 24, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...