enone 10 Napisano Januar 22, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo u Beogradu i to 27. Sep. 2008-me. Evo i na zvanichnom site-u. http://www.ifmxf.com/ Ja idem! A vi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 22, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Prošli put nisam bio ali ću ovaj put ići sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 22, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan A mozete doci i na vasar u Debeljacu, manje isfolirana manifestacija a isti tip desavanja...VASAR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 22, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A mozete doci i na vasar u Debeljacu, manje isfolirana manifestacija a isti tip desavanja...VASAR! Kad je to? Rado bih došao da vidim, pretpostavljam da će nastupiti i neki domaći vozači? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Januar 22, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno, naši vozači su poznati po tome u svetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da naši ne mogu učestvovati,jer se,skokovi računaju ja svedskom šampionadu,ali bio fazon,da vide kako Musa dere jarca ;D Buo sam prošle godine,nije bilo loše.Upoznao sam jednog italijana,koji je bio "trener" italijana,koji je tagođe (nije šala,ozbiljno govorim,Rossijev prijatelj. Desilo se tako što kad su imali pauzu,moglo se izaći napolje,pa do boksa,gde ste mogli da parite oči do sutra.Nosio sam žutu Rossijevu maramu,on se nešto nasmeja,malo popričali,..i tako.Posle toga nisam spavao 5 dana.Nisam mogao da se opasuljim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Januar 23, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan cuveni vasar u Debeljaci mozda, tu mi je blizu A night of the jumps verovatno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio i nadam se da cu moci i ove godine!Imam i neke snimke sa telefona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja necu propustiti, ovog puta sigurno idem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A mozete doci i na vasar u Debeljacu, manje isfolirana manifestacija a isti tip desavanja...VASAR! Auuuuuu,vata mistejka to mejka. Ono je dozivljaj, da mi dete ima koju godinu vise i njega bi vodio, ali se plasim ako odvedem dete od 2 godine,oduzece mi starateljstvo....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Februar 12, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam prosle godine u areni...i ici cu ,i ove godine jer je dozivljaj extre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
outlawbg 0 Napisano Februar 12, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vrh je bilo prosle godine, nemojte da propustite i ne kupujte trubice potrose se za min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Februar 12, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine stejka mistejka,pa nisam isao,ali ove mislim da necu ponoviti gresku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Februar 12, 2008 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio prosle godine - fantasticno! Idem i ove... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...