alexvicent 363 Napisano Decembar 12, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se govori o Hondi Pantheon 150 2t 2001god. Da li neko zna gde se sipa ulje u menjač, koje i koliko? Na menjaču nema čepa za dolivanje, a i šraf za ispuštanje nisam primetio. Prilikom vožnje čuje mi se iz zadnjeg točka neko žvakanje, pretpostavljam da je iz menjača, ima neku cevčicu-odušak, kada ga ugašenog spuštam nizbrdo nečuje se ništa. Na netu nisam uspeo da pronađem manual za ovaj model, otprilike da su strane na kojima je bio istekle, pa ako neko poseduje ili ima link zamolio bih da mi prosledi. Inače, guja ide ko nevreme, svašta nešto sam sređivao, menjao napukle nosače motora koji su bili krivo zavareni pa zadnji točak nije bio centriran sa prednjim, očistio i sredio karb, u vilama ni kapi ulja, novi semerinzi i ulje za vile, varenje napuklih plastika, presvlačenje sedišta, planiram nove gume, pa će da padne i farbanje, itd... ali ovo žvakanje me baš nervira! I ova zima! Pomagajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 12, 2013 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan http://www.scribd.com/doc/133206225/Honda-FES-150-Pantheon-Manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Decembar 12, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ovaj manual, moj je 2001.god 2t, stariji model,hvala na brzom odgovoru, POZZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...