IvanNBGD 782 Napisano Decembar 22, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ako si navikao na skuter, onda je Mana odlično rešenje. Pogledaj na AForum. Fazer je dosadan motor... Fazer dosadan motor???? Ocigledno ga nisi vozio, kao ni ja apriliu. Moj ti je savet fazer. Provozaj ga pa ces videti zasto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Decembar 23, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Fazer dosadan motor???? Ocigledno ga nisi vozio, kao ni ja apriliu. Moj ti je savet fazer. Provozaj ga pa ces videti zasto! Vozio sam... i ne bih opet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbina 0 Napisano Decembar 23, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: beverly500 Prijavi odgovor kao problematičan jes da je moja tema ali ja nisam kompetentan da kazem bilo sta na vase konstatacije.fazer mi nekako deluje kao golf .ima ih puno,pouzdan je...a aprilia mi je lepsa i nju bih pre izabrao nego eto razmisljam sta sa njom posle par god... mozda mi je razmisljanje preuranjeno ali eto tako mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Decembar 23, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Pa posle par godina mozes da nastavis da je vozis, ili mozes da je prodas po srazmerno nizoj ceni. Ako ides sa stavom da ce taj automatski menjac da te izda, onda nemoj ni da je kupujes, radi mira u glavi ako nista drugo. Ja bi vrlo rado posedovao Manu GT. Moje iskustvo generalno sa Apriliom je vrlo pozitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Decembar 23, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mana nema automatski menjač. To je variomat sa dodatnom funkcijom simuliranja (emuliranja) stepena prenosa. U manualnom modu elektronskim biranjem unapred određenih razmaka ploča na variomatu uređaj emulira menjnanje stepena prenosa. U automatskim modovima Sport, Touring, rain emulira različite tvrdoće opruga i težine rolnica. Sam variomat dosta jednostavan i oproban sistem, ali ove dodatne zavrzlame malo plaše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbina 0 Napisano Decembar 23, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: beverly500 Prijavi odgovor kao problematičan pa da variomat ko variomat nista novo.ti modovi kazu da baguju tipa zakljuca se na jednom modu recimo rain pa popizdis... videcu jos...ovi predstojeci meseci mi daju mogucnost razmisljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Decembar 23, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Decembar 23, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da dosta bivših skuteraša, na AForumu, koji su prešli na Manu da kupuju ručicu i pumpu kvačila od Shivera ili Dorsodura i montiraju je kao zadnju kočnicu na volan jer nisu navikli na nožnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6709 Napisano Decembar 23, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno i izmeštaju rezervoar u kofer jer im smeta da "imaju nešto izmedju nogu". A ima ih i koji bi montirali volan od kola, jer su navikli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Decembar 24, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Mana ima rezervoar ispod sedista... A ima i onih sto umesto klavijature montiraju pasuljaru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...