PaunX 22 Napisano Decembar 9, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku ponudu,pa mogu da kupim Sprint Apolo 250.Motor je 2010 godiste i presao je oko 4100km.Motor je znaci bez ogrebotine.Do sutra mogu da razmislim oko kupovine motora.Zanima me dali da ga kupim ili ne.Jeftino bi ga platio a voleo bi da se navozam sa njim.Pa me zanima dali da ga kupim.Vase misljenje bi mi odlicno doslo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 9, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan 133 strane iskustva vlasnika. Pa sam izvuci zakljucak http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/27960-sprint-apollo/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 10, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ihh, posle tih 133 strane ima samo glava da ga zapoli, oci zabole od citanja, I na kraju mu bude jasno kao i u trenutku postavljanja ovog pitanja? Ja sam imao priliku da ga probam jednom, lepo ide, lepo vuce, lepo se cuje, visok, nije ruzan kao dosta kineza (sa par modifikacija). Ali dokle ce. A *ebem li ga za odrzavanje, pa kinez je, delovi ne bi trebali da su skupi. Razmisljao sam o kupovini istog "za po selu", reko oticu do servisera da se raspitam oko delova I popravke, tacnije cena, al nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Decembar 10, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jos se razmisljam o kupovini.Citao sam sam sta su pisali glava me je zabolela al na kraju se nisam odlucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...