ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 7, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno novi, samo montirani i odmah skinuti. Karbon obloga, DB killeri i opruge. Cena fiksna :200e Beograd 063/1-222-066 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano Decembar 7, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivi samo neznam kako bi to leglo gsxr 1000 K7 nekako mi deluje da bili mali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 7, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima k8-1000, ima mivv malte-ne isti kao ovi, mogu ti reci da mu poprilicno dobro stoje, onako idu malo ka unutra. Zestoko u svakom slucaju, tek zvuk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Decembar 7, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ovi mali ako ishta rade - deru se do bola 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 8, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Drug imao na xtx brutalno se cuju bukvalno ga cujem u centar 2-3km dalje od mene kada vozi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano Decembar 8, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ce i na suzi lepo da se cuju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1444 Napisano Decembar 8, 2013 Vinyl rider, 844 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja od septembra koristim slicne topove koje je takodje pravio Robert i mogu samo da dam 1000000 pluseva, nije mi cilj da podizem oglas nego da prenesem utiske o Robertovom radu. Pedantno, besprekorno, prelepo i nadasve ne preterano glasno a dubok zvuk. Komotno mogu da kazem da parira mnogim brendovima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano Decembar 8, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan u kvalitet Robertovih auspuha uopste nesumnjam posto ce mi ovo biti cetvrti motor na koji montiram njegove izduve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 8, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo ta ekipa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 791 Napisano Decembar 8, 2013 MK SO Zandarmerije, 649 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan koje su dimenzije i jel moze samo jedan da se kupi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 8, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan koje su dimenzije i jel moze samo jedan da se kupi Imas druze u slici postavio sam metar pored auspuha- da ne bi merio sve pojedinacno. Samo bih u paru prodao . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 8, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 10, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...