draza 548 Napisano Decembar 4, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze , odlucio sam se za kupovinu kombi vozila . Imam 2 varijante . Kupovinu nekog niskobudzetnog kao npr. VW t3 i slicno ili da kupim nesto novije kao t4 ili Vito . Ona prva varijanta dolazi u obzir i teretni kombi . A za drugu varijantu bi voleo da bude ipak neka putnicka ( sa klimom ) ili ona kombinovana sa 5 ili 6 sedista i tovarnim nazad prostorom . Na primer mogu da ponudim u zamenu za kombi ( doplatra ili kako padne dogovor ) : -Citroen Picasso 2001 1.8 16v benzinac sa plinom( u extra stanju , opis na pp jer sam auto licno uvezo iz inostranstva i sredio ga za mene ali mozda moram da ga zrtvujem ) -Yamaha WR 400 2000-o god. EVO JE OVDE Tako da sve kombinacije dolaze u obzir pa ako neko nesto ima neka ponudi . Ovaj oglas sam postavio ovde jer imam jos uvek poverenja u clanove sa foruma . Na primer mogu da ponudim u zamenu -Citroen Picasso ( u extra stanju ) -Yamaha WR 400 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 8, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo proslo je izvesno vreme i dobio sam par ponuda ali mi nista nije odgovaralo jer su sve to ili veliki ili preskupi za moje potrebe . Za moje potrebe bi najvise odgovarao VW T3 u dizel varijanti . Ako neko zna gde mogu da nadjem takav u pristojnom stanju neka javi . Hvala unapred !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1750 Napisano Decembar 8, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro postavio slicnu temu (samo je potraznja bila za minivanom), i dobio sam ponudu za Dukato 2,5D. Ukoliko si zainteresovan, imas moju temu nekoliko redova nize. PS: Ja kupio minivan, tako da sam, za sada, tu pricu zavrsio. http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/9080-shokla/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 9, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam tvoju temu i pratio . Imam Piccassa koji zavrsava dosta posla ali mi treba nesto vece . Od ovih sto si ti trazio opet mi ni jedan ne odgovara ( i tu opciju sam razmatrao ) jer ipak je kombi kombi . E sad sa druge strane javljaju mi se ponude a najvise za teretni . To ne dolazi nikako u obzir jer teretnim ne mogu da prodjem kroz uzi deo centra u Nisu . Tako da mi uopste ne odgavara . Putnicki kombi bi mi najvise zavrsavao poso ali da je od onih manjim jer se muvam po uskim ulicicama . Tako ti je to kod mene uvek nesto zakomplikovano . Zato sam i doso na tu ideju da kupim mali VW t3 i da mi sluzi za tu nemenu . Kao prvo jeftin je , ne kvari se i ako se nesto pokvari delovi su bagatela i sam sve to odradjujem ( u odnosu na novije generacije koje traze kompjuter i servisere ) . A i jos jedna stavka je ta tj. mala potrosnja . Ovaj sto sam ja vozio nije prelazio 8 i to krcat gajbama . Normalno od 1.6 motora ne mozes ocekivati previse ali opet to je kombi a ne trkalica . Tako da mi to uopste nije vazno . Krenem pa kad stignem a najvaznije da stignem . I kad zavrsim odredjeni poso koji mi je trenutno aktuelan , uvek cu taj kombi da prodam za 1000 i kusur evra koliko i sada vredi . Tako da mislim da mi je to najbolja opcija i zato i ttrazim . VW T3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...