IvanNBGD 782 Napisano Decembar 4, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zzna li neko da li moze rep od CBR FS, sa dvodelnim sedistem, na moju CBR F4i sa banana sedistem? 2. Da li neko hoce da se menja, njegovo dvodelno za moje banana? Cujem da je ovo moje udobnije, ali je po meni lepse ovo dvodelno. Inace je sediste napravio Boban iz Zemuna. 3. Da li znate nekoga ko pravi repove? 4. Da li znate nekoga ko otkupljuje repove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 4, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Neznam da li moze,ali znam da je tvoje sediste od sportskog dvodelnog dosta mekse i udobnije!!! Vidim da si kod Roberta radio auspuh,reci mi koliko te je kostalo? Motor ti je prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 4, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na utiscima, toxic. Uzeo sam je sa tim auspuhom. Prethodni vlasnik mi rece da je 350e, usta ja sumnjam. Bokilic kaze da vredi 200e. Onda ovaj kaze to je karbonski i zato nije jeftin, i tako dalje, tako da ne znam zaista koliko je kostalo, mada ne verujem da bi me bgboki lagao. Slagao me samo da on nije pao sa motora, a jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 5, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan I dalje vaze ova pitanja, jel ima neko ko zna nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 5, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Pa, jbt, jel moguce da niko nista ne zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Decembar 7, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi odradio tu konverziju treba ti od F4i Sport sledeće: - subframe (konstrukcija repa) - plastika gde dolazi akumulator (to je u stvari ceo plastični podrep) - kompletni fuzasteri za suvozača - plastika repa - oba sedišta - zadnje svetlo Ovo po meni ima smisla da se radi samo u slučaju da nađeš nekoga ko ima Sport verziju a hteo bi da se menja sa tobom. Ili ako nađeš negde baš povoljno od nekog razlupanog da pokupiš to što ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 7, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala icatenej. Heo bih da cujem jos necije misljenje. Meni se cini da su ram i fuzasteri identicni, samo da je rep drugaciji. |Nadam se da nisi u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Decembar 7, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Imas CBR froum na netu. Ja sam tu saznao dosta korisnih stvari a znam da su ljudi pisali o promeni repa. http://cbrforum.com/forum/cbr-600-f4i-101/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 8, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Znam za taj forum nego me mrzi da trazim, ne mogu da ti opisem. Mislio sam da ima kolega koji znaju nesto, ovako, iz prve ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 11, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Nema niko i dalje, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 12, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Brka var plast mladenovac,pravi oklope i mozes rep da kupis kod njega od cega hoces...taj tvoj niko ne odkupljuje,mozes da ga okacis na oglas pa ako ode ode ako ne skupljace ti prasinu(a mozes ga i cuvati da imas original kad prodajes motor)...a sto se tice ostalog ne mogu ti pomoci ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 12, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Limeni, skupljam informacije pa sta nadjem. Svaki komentar mi je od pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 12, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 21, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam rep od Sport za 50e, mislim da nije mnogo, samo me zanima jel moze da se montira na moju f4i? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi odradio tu konverziju treba ti od F4i Sport sledeće: - subframe (konstrukcija repa) - plastika gde dolazi akumulator (to je u stvari ceo plastični podrep) - kompletni fuzasteri za suvozača - plastika repa - oba sedišta - zadnje svetlo A i da te ne mrzi da trazis na cbr forumu do sad bi znao odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 21, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li ljudi siurni da mi treba subframe, jer se meni cini da ne treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Konstrukcija repa iliti subframe ti treba, citao sam ranije na cbr forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...