doktor 4853 Napisano Decembar 2, 2013 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na uspehu! Jos nisam cuo da je neko prosao krz Ukrajinu, a da nije platio reket policiji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 2, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo putešestvije i još lepše prikazivanje svog rodnog grada Rusima! Imao sam prilike da budem 10-tak dana u Rusiji, što neko kaže više nas oni cene nego mi sebe same. Takvu dozu gostoljubljivosti i nesebičnosti retko sam susretao ovde kod nas, nažalost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Decembar 2, 2013 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan VPetar@ Procedura je bar za mene smorna, pupunjava se obrazac i u Ukrajni u u Rusiji, papira A4 formata na ruskom od licnih podataka do toga koliko para unosite u kojim apoenima, da li su deca sa vama, kojim vozilom ulazite , sve podatke o vozilu, vrednost vozila i sl. Koliko sam ja upoznat to je samo kada prvi put ulazite u zemlju, radi njihove evidencije. Na ulasku se ceka oko 2-3 sata zavisi od guzve ali u principu carinici su komunikativni i hoce da pomognu. Para Vam treba po motoru toliko da pomnozite kilometre sa potrosnjom, dane sa hranom puta tri obroka i zavisi gde spavate. Ako su satori u pitanju ne treba Vam nista ali ne preporucujem spavanje u Ukrajni ako idete sami ili sa jos jednim, ako ide vise Vas onda je ok. Mi smo spavali i u satorima i u motelima kad smo nisli na jeftin smestaj. Negde se desi da vozite i nema nkakvog motela, onda sator pumpa ili neko lepo mesto pored jezera ili reke, malo sklonjeno s puta. Moja procena je da bez 1000 evra po motoru ne treba polaziti. To kazem jer morate uvek voditi racuna o tome da se ne daj Boze motor pokvari. Dobra stvar je sto ima nasih kamiondzija koji tu prolaze pa mozete Ako kazem ne daj Boze se desi, ubaciti motor na kamion.Ali da nije tako avantura ne bi bila avantura. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 2, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo nema šta. Ne vidim vas neko vreme i vi odmah na dalek put i još nađete Bojsa.Malo vas je mrzelo da se baš literarno otvorite, ali dobro,čestitke i veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Decembar 2, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast sugradjani !!! MADA IPAK NAJBOLJE RIBE SE SLIKAJU NA STROMU !! Nije moj komsija Danko blesav!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Decembar 2, 2013 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Lijepe fotografije, mada smo svi i gladni i zedni jos i fotografija, a teksta pogotovo!!! Bice vise drugi put!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasabike 7 Napisano Decembar 2, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Koviljača Motocikl: Piaggio Vespa PX 200, Suzuki Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan :care::care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 178 Napisano Decembar 2, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Decembar 3, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke momci i devojke. Verovatno ste se sreli sa mojim sinom ( tad su i oni bili, ja na zalost nisam mogao) vozio je BMW F800GS sa novosadskim tablicama (zove se Sale, a nasa braca iz BH ga zovu Aco). Gledao sam puno fotki sa njegovog aparata, a ove vase su me podsetile na sinove reci kad se vratio iz Rusije: rekao je " cale vise nas oni vole nego mi sami sebe, sto me je cvrso opredelilo da i ja sledece godine krenem njegovim stopama. Hehehe,mi iz RS ga zovemo Aco,i momak je vrh,samo da napomenem.I da,putovali smo zajedno na taj put. Pozdrav Deda! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Decembar 4, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Decembar 6, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Prava avantura.Svaka cast.Bas me zanima kako je 500l podneo putovanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Decembar 6, 2013 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cikapostar@ Auto je trosio ko upaljac, motor 1.3 multidzet dizel, bez kvarova. Jedina mana je ubrzanje, ali to je razumljivo jer je slabiji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u 18h na televiziji Kragujevac prvi deo emisije MK "NA DVA TOCKA" put u Rusiju. Ko ne moze da gleda preko televizijskih prijemnika, navedenu emisiju moze da prati preko internet stranice televizije Kragujevac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je neko snimio i da ce okaciti snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Januar 13, 2014 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle izvesnog vremena koristim priliku da postavim video naseg putovanja, snimljen od strane ekipe televizije Kragujevac. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Januar 13, 2014 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi deo. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Januar 13, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Одлично путешествије.... Гледајући видео као да сам био са Вама. Поздрав. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kraljevic Marko 93 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav moji Kragujevcani !!!!!! Svaka cast . Znao sam za ovu turu jos kad ste kretali za Rusiju, ali nisam znao za ovaj putopis na forumu. Putopis je super, ali je verovatno samo vrh ledenog brega sta ste sve videli i doziveli. Inace poznajem ekipu na BMW-u sto je bila s vama. Sportski pozdrav za sve, i sve najbolje!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan :takoje::takoje::takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan vrhunski nema sta !!!!:care::care::care::care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 10, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom, SVAKA CAST! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan bravo ljudi svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkokg 0 Napisano Februar 12, 2015 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ste jednog clana zaboravili! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Februar 22, 2015 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Clanove ne zaboravljamo.... :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...