lemy 1081 Napisano Novembar 30, 2013 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Ako neko od kolega ima da ponudi po razumnoj ceni kupio bih nekoliko delova za Trandzu, pre nego što se bacim na kupovinu novih ili jurnjavu onih sa oglasa Suvozacki fuzaster - levi Nosac vozacevog fuzastera - desni (ako ne uspem da ispravim moj) Drzace za suvozaca, kace na se na standardni nosac kofera koji je montiran na transalpa Nosac bocnih kofera Što se tiče drzaca za suvozaca , ovo mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumbar 3 Napisano Novembar 30, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na Moto berzi u oglasima cini mi se da ima jedan trans za "u delove" probaj tamo! A voleo bi da mi kazes ako nadjes ove drzace za suvozaca, i meni bi trebali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1081 Napisano Decembar 3, 2013 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sa ove sa oglasa, fuzasteri bi se i nakrpili ali ostalo nista, posebno ne drzaci. Ali, dok sam pretrazivao ebay dosao sam na ideju. Plan mi je da uznen drzace iz auta i da ih uz neku preradu, medjuplocu nabacim na trandzu nesto ovako ili od Yuga, mada mi se cini prevelik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumbar 3 Napisano Decembar 6, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Nije losa ideja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1081 Napisano Januar 29, 2014 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, Nosac vozacevog fuzastera ispravljen, drzac za suvozaca napravljen, nosac kofera cu da pravim, aktuelan suvozacki fuzaster. Fuzaster moze verovatno i od nekog drugog motora, u stvari fali mi samo guma a evo kako su isplali drzaci, mozda nekom bude ideja, a moze lepse sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 2, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan držači bolji od originalnih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...