zlacjani 195 Napisano Novembar 29, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem motocikl iz naslova, uvežen je početkom sezone iz Italije sa oko 6000km na satu (ne znam pravu kilometražu, i ne postavljajte dodatna pitanja u vezi iste), dovežen je sa oštećenjem prednjih plastika koje je sanirano i sve sredjeno uredno sa nalepnicama od novije generacije (lepše su mi). od opreme ima kofer sa slike, par org. retrovizora i štitnike ruku. motor sam uzeo za sebe, inače mi je 2 strom po redu ali mi je iskrsla investicija u komšijski plac, pa strom mora na doboš. Od ulaganja treba promeniti akumulator naredne sezone, i gume su već onako...na pola. uz motor poklanjam semeringe prednje viljuške i ulje za iste, to sam svakako planirao da zanemenim uz gume i accu do proleća. motor nije krš i nije u trošnom stanju...ni sam ga ne bih kupovao i vozio takvog. godište je 2004. sad ima nešto više od 9000km, a servis je uradjen nakon uvoza i registracije (ista ističe 08/2014 i vodi se na mene). cenim ga 3400 eura, ne mogu spuštati cenu jer mi tolko keša fali za članove foruma mogu obezbediti neki prevoz uz troškove goriva...100km gratis za dodatne informacije na pp ili na 064/4493629 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Novembar 29, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Motor izgleda kao lutka Srecna prodaja.. I da sto pre skupis pare ponovo i kupis treceg Stroma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Novembar 29, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala, strom je savršen motocikl za mene samo da prebrodimo krizu, možda i ovaj ne ode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Decembar 13, 2013 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Lep! Srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Decembar 14, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Strom prodat, vlasniku želim puno srećnih kilometara na istom ! može lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...