IvanNBGD 782 Napisano Januar 14, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam iskljucivo Ipone 10w50 katana 1226.00 RSD/ 1l, mada mozes i eneos i castrol i elf i sva ostala kvalitetna, pre svega brendirana ulja, jer mani se te logike fabrika je propisala. A propisala je tako sto je neki proizvodjac ulja dao silnu kintu fabrici da mu reklamira ulje. Ja sam imao bravu i u pocetku kad sam sipao Seleniu, koju je fabrika propisala, pomalo je trosio. Kad sam presao na Valvoline, ni gram! Ono sto je bitnije je da ne menjas proizvodjaca ulja http://www.motobikeshop.rs/product/ipone-4t-full-power-katana-10w50-1l_ip00900.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 14, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ako se odluci da ide kod ovlascenog sipace mu ulje po fabrickoj specifikaciji.......... nisam razumeo, zasto je bitno da ne menja proizvodjača ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Januar 14, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan evo danas me zvali iz honde cena servisa je 11.000 bezobraznih dinara po stavkama 3x 2015 dinara HONDA SAE10W30 FILTER 1200 din i 1.2 radna sata 3800 berzobraznih dinara rekli mi ili BARDAL (1L 900 DIN) ILI ORIGINAL ali iskljucivo kupovina kod njih pranje i podmazivanje lanca i gratis pranje motora P.S stigla GOCLEVER SILVER SPORT kamerica malo ce da se snimamo pa kacim snimke i zapazanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 15, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan cena ulja i filtera je ok, malo su skuplji kod satnice, ali su ovlašćeni zadržavaš garanciju propisanim servisima................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Januar 15, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Tako ce i biti prezalicu 100 evra a za dalje znam kako cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Januar 17, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Evo koga zanima kako izgleda snimak sa kamere GOCLEVER silver sport nema tona zbog cenzure YOUTUBE i da napomenem da je snimak bar 20% losiji nego na kompu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo kameru i koliko kesha ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Snimak nije los, ali videcemo kako ce se ponasati kad je montiras na motor, i ne razumem zasto ti je cenzurisan ton. Kamera ima da se kupi u tehnomaniji i cena je 4600 din! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Snimak nije los, ali videcemo kako ce se ponasati kad je montiras na motor, i ne razumem zasto ti je cenzurisan ton. Kamera ima da se kupi u tehnomaniji i cena je 4600 din! Hvala za info Da,da i mene interesuje kako ce se pokazati na motoru, zbog vibracija itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Januar 18, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan 5100 dinara porucena u tehnoshopu lazarevcu @zlatko ton cenzurisan jer se cuje CECA u pozadini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 19, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Prosto da ne verujes, cenzurisali CECU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 20, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan bolje da je pljunuo ceo jug Srbije u lice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Februar 6, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan I narucim ja bele reflektujuce nalepnice ,lik mi uradi perfektno i nece da primi na felnu Nalepnice probane na staklu nisam mogao da je skinem , ali na felnu nece ni da pipne a pri tom sve detaljno ocisceno alkoholom felna deluje kao teflon na tiganju neka mat siva boja . Ako nekeko zna u cemu je problem neka javi bio bih mu zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Februar 7, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam hondu kazu da probam da ocistim acetonom aceton skida lak za nokte ja ne bi to radio ima li ko iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 7, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Moj dugar je skinuo registarsku nalepnicu sa honde,i posle toga onaj lepak obrisao sa vatom i acetonom!Nista mu nije skinulo farbu,ali su mu govorili da hoce! E sad nikad se nezna,posto sam i ja cuo da skida farbu,ali evo njemu nista nije skodilo farbi!! Da li si razmiisljao da te trake namazes tanko silikonom i zalepis ih???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Februar 7, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan to ne dolazi u obzir sacekacu normalnu temperaturu jedino mi je jos to ostalo da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Februar 10, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan kome treba dobra jakna za normalnu cenu neka se javi 10% popust za forumase http://oglasnik.bjbikers.com/ads/imatra-pele/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan medicinskim alkoholom ce skinuti to bez bilo kakvih ostecenja, i cistom krpom koju ces natopiti istim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Februar 12, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan probano sve, ali nesto tu nije kako treba ja sumnjam da je u pitanju specijalna farba na felni koja odbija sve vrste necistoce pa i nalepnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Februar 13, 2014 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Znam da na e-bay-u imaju te trakice bas za CBR F, a imaju i zvanicne Hondine trakice, tako da mi nije jasno sto i ove pravljenje nece da se lepe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 13, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je zato sto je kupio HONDU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Februar 19, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Cuti Zlajo nista ne govori odo ja u G Milanovac sam . prvi utisci fenomenalni motor kao PRACKA precizan besprekorno lezi skoro da se sam vozi. potrosnja na nekih 150 km magistrale oko 4.7 l/100 voznja u okviru normale 70-140km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano April 5, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Aj malo da osvezimo temu Ono sto je bilo sa trakicama je reseno problem bilo hladno vreme i metal tj. Felna. Evo ovih dana uradjen prvi servis na 1000km, usluga besprekorna u servisu HONDA na novom Beogradu Sve kostalo oko 10500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano April 5, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan evo slike da servisa stvarno profi nema sta a i malo da se ponovimo sto se tice bezbednosto SUOMY defender MNOGO sam zadovojan kako se ponasa u voznji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 23, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan već ti dosadio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...