VladaSD 2364 Napisano Novembar 24, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pretekle mi razne felne i gume od automobila koje sam prodao: 1.) čelične felne 15", 5 rupa , 4 komada, ja ih koristio za Golfa IV i Audi A3 .... 60 eura... 2.) čelične felne 13", sa 3 rupe za Peugeot 106 ili Citroen Saxo, 4 komada, na njima su sasvim solidne 2 Wintere i 2 Michelin Energy 145/ 80...60 eura 3.) alufelne 13", italijanske, meni su bile na montirane na Yugu... 60 eura 4.) BBS alufelne 15" sa 4 rupe za brezone dobijene uz Golfa II, a korišćene i na Vectri A ... 50 eura PRODATO 5.) komplet od 4 zimske gume za terenska vozila - džipove 235/70/16", ja ih kupio i koristio na Kia Sorentu..ukupno prešle 3000 km, kao nove, šara preko 15 mm ..... 320 eura za komplet Imam i vučnu kuku za Pežo 106 i Citroen Saxo...40 eura, nove sajle za ručnu kočnicu za Golf IV, a koje pasuju i na Octaviu i na Audi A3 ...1000 dindži , (i nove prednje samoventilirajuće kočione diskove za pomenutu VW grupaciju 40 eura/ komplet -PRODATO) , nemački , neraspakovani. Takođe prodajem i brezone za alufelne 12 mm prečnik navoja, 16 kd - 30 eura. može zamena za razno ... 1.) nisam fotkao..obične crne čelične felne.. 2.) Nisu prane, lickane..isl u sasvim korektnom stanju..uz njih poklanjam i svih 12 brezona 3.) 4.) 5.) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 25, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan BBS felne i diskovi za Golfa IV - prodati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 25, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prodate i čelične felne od 15"... za Golfa IV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 9, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prodata i vucna kuka za Pezoa 106 POPUST, na gume za terenca ...sve 4 sa 320 na 250 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 10, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prodate i gume za terenca...ostale jos alu felne za YUGA...stvarno daju extra izgled jugicu...pada cena na 50 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 11, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Imas i dalje ove celicanke sa tri rupe? Zadnja cena? Jel pasuje na Citroen AX? Znam da agregat iz 106 pasuje na sraf Otprilike koja je sara za letnje i koja za zimske gume? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan <BR>Imas i dalje ove celicanke sa tri rupe? Zadnja cena? Jel pasuje na Citroen AX? Znam da agregat iz 106 pasuje na sraf Otprilike koja je sara za letnje i koja za zimske gume? <BR> <BR>Imam burazeru i prave mi bas dobru guzvu....... Zadnja cena je sa 25% novogodisnjeg popusta (45 eura ili 5000 din)...Zaista nisam imao priliku da proverim to oko AX-a, ali smatram da su francuzi to standardno napravili u generaciji. Sara na winterama (2 komada) je u skladu sa novim ZOSP-om (mislim da su najmanje 5 mm) ... Mishelinke su sa slicnim , mozda malo plicim sarama, ali ne strasno..i dalje su solidne za voznju. <BR>Dajem ovo stvarno ispod cene, iz razloga sto mi , ali bas ne treba i pravi guzvu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 12, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam proverio kod majstora, isto je. Ako mozes da mi posaljes br telefona na PP pa da se cujemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo uz novogodisnji popust : 2.) čelične felne 13", sa 3 rupe za Peugeot 106 ili Citroen Saxo, 4 komada, na njima su sasvim solidne 2 Wintere i 2 Michelin Energy 145/ 80... 5000 dinara 3.) alufelne 13", italijanske, meni su bile na montirane na Yugu...extra , proverene, vozene 50 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 16, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno..... dogovor, zamena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...