sashac 8204 Napisano Novembar 22, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kad hocu da okinem jedan snimak za drugim,napise mi busy.Sad to mi se ranije nije desavalo,baterija je puna do kraja.Mora da se saceka nekoliko sekundi pa onda mogu opet.Molio bih za help ako je neko imao iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Novembar 22, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Koju memorisku karticu imas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Novembar 22, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih probao sa drugom karticom, i proverio da nije podeseno da snima raw+jpg Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 22, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan silicon power sd hc16gb.Doduse raspala se,izlepio sam je selotejpom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 22, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan eto ti odgovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 22, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Koja je upravo riknula... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Novembar 23, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neces da prodjes kao ja procitaj temu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/94666-canon-eos-50d-pomoc/ Inace popravka je kostala 17000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 23, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Srecom svi pinovi su citavi.Hvala na savetima.Odo ja da kupim novu sd karticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Novembar 23, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi CF karticu ako podrzava aparat a trebalo bi, mnogo su brze i bolje od standardnih SD, XD i slicno. Nije se na njima skrtariti jer ako se nesto zajebe popravke su paprene, meni je bez ikakve najave, kad sam posao da povezem sa racunarom otpao unutar aparata onaj cinc napravio kratak spoj i spalio plocu i procesor, popravka bila oko 9000, u pitanju je Fuji 9500s. Sto je odprilike vise od polovine cene polovnog aparata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 23, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu,ce da vidim sta mi je ciniti...jel ona pase,sad gledam nesto mi nije isti oblik,ili tripujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Novembar 23, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi CF karticu ako podrzava aparat a trebalo bi, mnogo su brze i bolje od standardnih SD, XD i slicno. Nije se na njima skrtariti jer ako se nesto zajebe popravke su paprene, meni je bez ikakve najave, kad sam posao da povezem sa racunarom otpao unutar aparata onaj cinc napravio kratak spoj i spalio plocu i procesor, popravka bila oko 9000, u pitanju je Fuji 9500s. Sto je odprilike vise od polovine cene polovnog aparata To se isto meni desilo samo sto je popravka bila 17000 Canon 50d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Novembar 23, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu,ce da vidim sta mi je ciniti...jel ona pase,sad gledam nesto mi nije isti oblik,ili tripujem... Pa ako imas ovakav slot onda ne moze da ne pase jer su standardizovane, i mnogo je bolja od ovih kartica pogotovu sto su im kapaciteti veliki a prenos podataka dosta brzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 23, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan jbg,nije mi takav slot,meni znaci pase samo sd kartica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Novembar 23, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg obicno na vecini aparata koji nisu onaj "idiot" fazon ima pored malog slota za XD, SD, i slicne kartice i CF slot, sad malo proguglah i videh da ti izgleda imas samo ovaj slot sa slike sto sam okacio, steta bas a odlican je aparat ne znam zasto to nisu tu praktikovali Nasao sam jos da ne podrzava kartice iznad 4gb memorije tako da moja preporuka najbolje uzmi od 2gb posto ce kartica sa vecom memorijom jos da ga uspori kad se natalozi slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 23, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam 16 gb,verovatno ga je to i drndalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4459 Napisano Novembar 23, 2013 Advanced Member, 1980 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan EOS 450d koristi SD kartice, bez ikakvih problema radi sa onima veceg kapaciteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...