Mare misfit86 0 Napisano Novembar 18, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan cena do sto evra moze i dobri polovni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 18, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan evo shta sam iskopao.. beshe na domingosa idu 2 komada? http://www.kupujemprodajem.com/Ducati-Remus-izduvi-8279836-oglas.htm?filter_id=49184894 p.s. ovo nije moj oglas il neshto, nego sam ja jurio top zadnjih 15ak dana pa znam da sam video neshto.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare misfit86 0 Napisano Novembar 19, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Neko je preko tog sajta prodavao Vampire samo topove i slicna je cena bila medjutim dok sam ja hteo da ga kontaktiram oglas je istekao i vise ga nije postavljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 19, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan oni vampiri su bili bash lepi, al takve stvari vrlo brzo odu, pritom je cena bila smeshna ja ti preporuchujem Andjela sa foruma, iz bele crkve, uradiche ti topove sa zvukom da se najezhish. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare misfit86 0 Napisano Novembar 19, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan je l' ti nije problem da mi posaljes link ili nesto (facebook profil)gde mogu da vidim? ako je cena kao kod Dragon-a ili Tora onda nista, ipak je malo jaca za moju trenutnu situaciju, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 19, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan je l' ti nije problem da mi posaljes link ili nesto (facebook profil)gde mogu da vidim? ako je cena kao kod Dragon-a ili Tora onda nista, ipak je malo jaca za moju trenutnu situaciju, hvala! za njih Andjelo je dzhabe. evo ti njegov youtube kanal http://www.youtube.com/user/andjelow/videos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Novembar 19, 2013 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ove dve Ducati Remus sam kupio sinoć.Hvala na linku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare misfit86 0 Napisano Novembar 23, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Novembar 27, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.pik.ba/artikal/9207056/yamaha-r1-streetfighter-auspusi/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare misfit86 0 Napisano Februar 8, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Inače odustalo se od auspuha za ovu godinu , kupio sam neke preče stvari (šator...) biće dana za prerade ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...