ivkefjr 13 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem FJR 08, prva registracija 09 ,kupljen u Rodicu, prvi vlasnik. Presla 53000-54000 (moram sici do garaze da pogledam tacno), jako malo vozena po Balkanu, uglavnom Alpi i jedan nezaboravni put do Nordkapp-a Jednom pao pri jako maloj brzini, malo farbanja plastike i nista drugo (ogrebotine na auspuhu i dalje stoje), nista slomljeno. Uredno garazirana, uredno servisirana. Naknadno ugradjena ksenonska svetla, vrlo lepo osvetljavaju i izgledaju. 7500eur fiksno za sad, cenjkanje na prolece. Motor se nalazi u garazi u Becu, ko je u prolazu moze da pogleda. Registrovan je inace na BG. Od opreme ide uz motor yamaha tank torba, navigacija (falk) i nosac za navigaciju, nosac za fotoaparat, nosac za yamaha kofer (dno originalnog yamaha kofera je puklo od vibracija na putu Obrenovac-Sabac jos prve godine, od tad nisam kupovao drugi). Trazite fotografije ako vas interesuje, osim ogrebotina na auspuhu nema sta da se vidi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 13, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ovaj motor mi je uzeo moje FJR djevicanstvo i zarazio me virusom. 3 godine sam se lijecio jbt... Preporuke i za motor i za vlasnika. Kroz Austriju na BG tablama (2010 - premotati na kraj za motor u kadru) http://www.youtube.com/watch?v=p0HsUEAKPkw 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan E moj Mile, ozenio se, preselio u Bec, 11-12-13 presao manje od 10000km sve skupa Rek'o da ga prodam, pa ako do proleca ne zatrudnimo da uzmem nesto novo, ako mi i novi motor bude stajao u garazi kao ovaj treba me ubiti Puno pozdrava, javi se obavezno ako budes prolazio bilo kroz Tirol (jedva cekam izgovor da skoknem), bilo kroz Bec! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Decembar 14, 2013 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna iz Finske, ne moze biti lepsi! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je sad u Beogradu, kilometraza je 56500 km. Potrebno je zameniti akumulator (upalio na gurku pre mesec dana posle zimske pauze, od tad pali ali ipak treba zamena) i treba zameniti ulje i filter ulja. Registracija istice u aprilu. Cena je sad 7000 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Mart 18, 2014 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim vlasnika 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Mart 20, 2014 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan JAVI KONTAKT DA POGLEDAMO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan JAVI KONTAKT DA POGLEDAMO Ja sam u Becu, necu u BG bar jos mesec dana. Mozes da nazoves mog kuma, Boru, na tel 065 4441999, pa ce ti ga on pokazati, samo se on nazalost vrlo slabo razume u motore generalno a posebno u moj, pa za sva pitanja pisi posle molim te meni, na ivan@sks365.com Motor je na Novom Beogradu, ako se kum ne javi iz prve na telefon posalji mu jedan sms javice se sigurno brzo. Samo kazi da zoves u vezi ivketove jamahe! Ove instrukcije vaze i za ostale ako jos neko bude hteo da pogleda, smarajte ga slobodno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Mart 24, 2014 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, Peri zelim puno lepih kilometara! Otvaram drugu temu za zenin suzuki! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 24, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo. Sta sad? Pera 2, a ti ni jedan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Mart 24, 2014 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo. Sta sad? Pera 2, a ti ni jedan? I Pera je prodao svoj stari, jedan clan FJR kluba vise! Ja ove sezone planiram Hartan Racer GT, a sledece cemo videti. Te bih opet FJR, te bih probao R1200RT, pojma nemam. Bice to slatka zima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...