PaunX 22 Napisano Novembar 12, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cao,kupio sam skoro ovaj skuter.Akomulator je losiji,pa motor tesko pali preko akomulatora.U svakom slucaju akomulator moram kupiti.Zanima me za kurblu nesto.Ja na motoru nemam kurblu.Neko je izvadio ili sta vec.Dali bi ja mogao da stavim kurblu od nekog drugog kineskog motora.Naprimer da to bude sprint neki ali da ima 50 kubika.Dali ima razlike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jel izvadjen kompletan mehanizam ili samo poluga? Ako je samo poluga onda moz` se nabudzi nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Poluga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Novembar 19, 2013 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nazoves Massetehnik Novi Sad, 064/8236721 (ovo je sluzbeni firmin telefon), pitas posto kurbla a posto sve ostalo i imas za kratku lovu. A pre svega udjes u forum Skuteri, pa u njemu lepa tema Sprint Explorer 150. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Novembar 26, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nazoves Massetehnik Novi Sad, 064/8236721 (ovo je sluzbeni firmin telefon), pitas posto kurbla a posto sve ostalo i imas za kratku lovu. A pre svega udjes u forum Skuteri, pa u njemu lepa tema Sprint Explorer 150. Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...