to crank 5351 Napisano Avgust 6, 2014 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzeo je đoku. Probao je da izjebe Ducati da im uzme pare i za sledeću godinu jer su KAO oni njega otpustili a ustvari je tražio da ode. Od Checinella će da dobije dupli više nego Bradl.. 2 x 0 = 0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5473 Napisano Avgust 6, 2014 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjeno je da Bradl odlazi u forward Yamahu. http://www.speedweek.com/motogp/news/61204/Stefan-Bradl-Warum-er-sich-fuer-Forward-entschied.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Avgust 6, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan KTM 390 Cup u okviru BSB-a! Gledao sam ih na Sachsenringu, sto bi Senna rekao: "That was pure racing..." http://www.motorcyclenews.com/mcn/sport/sportresults/british-superbikes/2014/july/BSB-to-launch-KTM-390-Cup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Avgust 6, 2014 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da je Čikinelov najveći problem lova. Velike pare trebaju da se zadrži fabrička Honda, Švabe su izgubile strpljenje, Kal je Britanac, atraktivan je za jedan deo tržišta, Hondi to odgovara - i to je to. Pre par godina sam tvrdio i danas isto mislim (retki su se složili sa mnom) da je Kal odvezao najbolje trke i bio na vrhuncu u T3 Jamahi. Lik je pozitivac, vole ga mase, ali nije kalibar za vrh. Dovi, takav kakav je, bolji je vozač od njega, a Kalova epizoda u Dukatiju je bila čista naplata minulog rada. Da se obezbedi penzija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Avgust 7, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobre konstatacije ^ slazem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Avgust 7, 2014 Ne silazi, 5015 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Avgust 8, 2014 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Eto i fukarica Jarvis je nakitio lijepim riječima produžetak saradnje. Rekli bi duša od čovjeka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Avgust 10, 2014 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi nešto pade na pamet - kako stoji Smith sa ugovorom sa T3? Nešto mi je u pameti da nema ništa potpisano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Avgust 11, 2014 Ne silazi, 5015 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kako stoji Smith sa ugovorom sa T3? Nešto mi je u pameti da nema ništa potpisano. Nikako, dali su mu šansu još par trka... Ako Herve produži ugovor sa njim onda stvarno nije normalan. Usput, Kolin se konačno skinuo sa mašine i od sada je penzioner... http://motomatters.c...8MotoMatters%29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Avgust 11, 2014 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bice jos neka trka pre pune penzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5473 Napisano Avgust 11, 2014 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Bice jos neka trka pre pune penzije. Mislim da je najavio da ce da vozi Silverston i Valensiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Avgust 11, 2014 Ne silazi, 5015 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bice jos neka trka pre pune penzije. Mislim da je najavio da ce da vozi Silverston i Valensiju. Giovanni Cuzari, Team Owner “...We will see Colin again this year as a wild card...”. Colin Edwards “...I’m not 100% certain about how many races I will do till the end of the season but for sure I will be in Silverstone, weather I will be racing or not. I have a big fans support there and I cannot miss this appointment...”. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Avgust 11, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sta li im je sad ovo..pracka neka? http://www.europeanmotorcycle-diaries.com/2014/08/motogp-secret-ingredient.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Avgust 12, 2014 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sta li im je sad ovo..pracka neka? http://www.europeanm...ingredient.html Hmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Avgust 13, 2014 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako stoji Smith sa ugovorom sa T3? Nešto mi je u pameti da nema ništa potpisano. Nikako, dali su mu šansu još par trka... Ako Herve produži ugovor sa njim onda stvarno nije normalan. Usput, Kolin se konačno skinuo sa mašine i od sada je penzioner... http://motomatters.c...8MotoMatters%29 Bradley Smith @BradleySmith38 12m So happy to announce that the dream continues. @Tech3Racing for 2015. Big thankyou to everyone that has supported and believed in me. Bem li ga, dal' je moguće da Smit vuče toliko jake sponzore za sobom da ga Herve još drži u timu... Šta bi drugo moglo biti, stvarno ne vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Avgust 13, 2014 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram... Ni zašto je u opšte u Gp ni kako se još uvek održava tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Avgust 13, 2014 Ne silazi, 5015 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kako stoji Smith sa ugovorom sa T3? Nešto mi je u pameti da nema ništa potpisano. Nikako, dali su mu šansu još par trka... Ako Herve produži ugovor sa njim onda stvarno nije normalan. Bradley Smith @BradleySmith38 12m So happy to announce that the dream continues. @Tech3Racing for 2015. Big thankyou to everyone that has supported and believed in me. Bem li ga, dal' je moguće da Smit vuče toliko jake sponzore za sobom da ga Herve još drži u timu... Šta bi drugo moglo biti, stvarno ne vidim. http://www.bradleysm...radley-smith/25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Avgust 13, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Circuit of Wales, uskoro u GP-ju... http://www.motorcyclenews.com/mcn/news/newsresults/general-news/2014/august/circuit-of-wales-to-host-british-gp/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Avgust 13, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Aj da pisemo peticiju ovim Arapima sto grade "Beograd na vodi" da tutnu neku stazu tu negde okolo? nalozimo ih da izdvoje 50ak miliona iz budzeta od 3 milijarde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Avgust 13, 2014 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Biće i staza, čim završe Beograd na vodi. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Avgust 13, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Gume i Q1-Q2 http://www.motorsportmagazine.com/race/motogp-race/motogps-tyre-gate/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Avgust 14, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Biće i staza, čim završe Beograd na vodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Avgust 14, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Rossi: 'Honda has found something' “We improved the bike a little bit but we have a lot, a lot of areas still to improve because for me - looking from the track - already the Honda was very fast last year but the difference was less,” Rossi explained. “They found something this year in the electronic and also in the chassis that improved a little bit and increased the gap with our bike. Crash.net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5473 Napisano Avgust 14, 2014 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Melandri i Bautista potpisali za fabricku apriliu za 2015 i 2016. http://www.speedweek.com/motogp/news/61644/Aprilia-Werk-faehrt-2015-mit-Melandri-und-Bautista.html 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Avgust 14, 2014 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Melandri i Bautista potpisali za fabricku apriliu za 2015 i 2016. http://www.speedweek.com/motogp/news/61644/Aprilia-Werk-faehrt-2015-mit-Melandri-und-Bautista.html Do 00!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...