gixxer 386 Napisano Novembar 11, 2013 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Po mogucnosti da nije teza od 450kg,da je registrovana,prednost kiperka i dvoosovinka,da nije kriva ,i da je normalno ispravna tj da joj nije potreban remont kocnica,instalacije,torzije,zamena guma i slicno,cena limit 1000 eu,oglase sam pregledao ,ako neko ima ili zna nekog ko ima takvu i prodao bi je neka mi se javi na 063-77-64-681 Sale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze jedno pitanjce...koliko je otprilike registracija za te auto slepe...razmisljam se da prodam pikapa i kupim veci auto i uzeo bi jednu auto prikolicu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Novembar 12, 2013 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu na prodaju ali nije bas po svim ovim tvojim uslovima, ako smanjis kriterijume mozemo da razgovaramo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Novembar 12, 2013 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Sutra pre podne sam u NS ali nemam tvoj broj da ti se javim,ako procitas ovo ujutro cimni me posle 8 sati da se dogovorimo da se nadjemo pa da je vidim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze jedno pitanjce...koliko je otprilike registracija za te auto slepe...razmisljam se da prodam pikapa i kupim veci auto i uzeo bi jednu auto prikolicu.. oko 4-5000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Novembar 15, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Registracija lake prikolice nosivosti do 750 kg kosta toliko. Nisam siguran da je ova cena i za slep prikolice posto one prelaze nosivost od max 750 kg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko sam ja platio pre mesec dana za slepericu nosivosti 2000KG Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 16, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Kolega puno hvala za informaciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Novembar 16, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Toliko sam ja platio pre mesec dana za slepericu nosivosti 2000KG za lake prikolice je registracija 2600 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...