bad cluster 3 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav nisam dugo bio na forumu jos od http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/32194-problem-sa-hondom/page__p__573066#entry573066 tu sam hondu prodao drugaru i on je nastavio radove i sad se vozi a mene sad zanima Honda XLV750R XRV650 XRV750 Yamaha XTZ 750 xt 660 Motocikli bi koristio za vikend voznje (dve osobe) oko 200-250 km max i nekad makadamom na planinu ok 25 km ali prvenstveno bi da vidim vase misljenje za XLV750R iskustva odrzavanje i ostalo pozzzzzzz A zanimaju me vasi predlozi tipa PEGASO KLE DR BIG pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan pomagajte :zbunjen: :neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Novembar 14, 2013 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Има једна код мене у крају на продају, лик даје и једну без папира за делове. Сређена, к'о лутка, једино оће да искочи из 3ће брзине понекад. Претеча Африке, агрегат је V-twin, хидро подизачи вентила, кардан, први модел имао проблема са хлађењем па су на последњем додати усиси за додатно хлађење задњег цилиндра. Али зајебана за делове, посебно агрегата пошто је концепција тог агрегата напуштена јако брзо и све продато још поодавно... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Novembar 14, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice dijelova toga sam se i plasio a koji od ostalih gore navedenih se pokazao kao pouzdan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Novembar 14, 2013 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Honda XRV750 или Yamaha XTZ 750 па бирај... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 14, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan baš tako... 2 cilindra i da nemaš problem sa dužim vožnjama... što se tiče dal Afrika i ST to odaberi po ličnom afinitetu. Nećeš se ni kod jednog prevariti... Afrika je skuplja, neki detalji su kvalitetnije urađeni (ručice, polugice i sl) ima manje konja, Super Tenera ti je jeftinija, ima više snage, neki detalji su grublje napravljeni... i jedan i drugi motor nemaju mnogo dečijih bolesti koje se lagano rešavaju... Afrika sa benzinskom pumpom, ponekad konektori od struje ST troši emulzione tube na karburatoru pa počinje više da troši... sve dečije bolesti se lako odklanjaju... Afrika ima mnogo bolje motorno kočenje, obrtni momenat u nižim obrtajima (V agregat) ST ima linearan rast snage na gasu, mirniji rad na nižim obrtajim (redni agregat) u svakom slučaju vidi, probaj, pa kupi i nek je sa srećom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Novembar 14, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan ST sam gledao ali mi se cini kao previsok motor posto sam ja visok 175 cm na afriku nisam sjedao to mi je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Novembar 14, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Има једна код мене у крају на продају, лик даје и једну без папира за делове. Сређена, к'о лутка, једино оће да искочи из 3ће брзине понекад. Претеча Африке, агрегат је V-twin, хидро подизачи вентила, кардан, први модел имао проблема са хлађењем па су на последњем додати усиси за додатно хлађење задњег цилиндра. Али зајебана за делове, посебно агрегата пошто је концепција тог агрегата напуштена јако брзо и све продато још поодавно... ajd pokusaj naci br.tel. od tog covjeka sto ima dvije XLV da ga pitam ima li prednji visoki blatobran i alu nosac kofera za mono kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Novembar 15, 2013 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ST sam gledao ali mi se cini kao previsok motor posto sam ja visok 175 cm na afriku nisam sjedao to mi je problem Visina je razlog zbog kog sam ja prodao enduro motor, slične sam visine kao ti. Afrika i ST su veliki i teški motori za manevrisdanje u mjestu, naročito na neravnom terenu pa još i tvoja visina . Vodi računa o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan To sam zakljucio ali dali neki od ovih motora moze da prodje :neznam: :neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Novembar 16, 2013 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Може да прође 'де 'оћеш 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Novembar 17, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam se sa momkom sto ima dvije XLV,,, sutra ce mi javi jel ima jos jedan prednji visoki blatobran i alu nosac kofera (jer ja imam ovaj sto ima opciju za bocne kofere) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Novembar 26, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra cijena za XLV 750 r,,, nasao sam dizel motor koji bih u bacio u auto!!! akcija traje neko vrijeme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...