boldor 64 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Molim forumase da mi pomognu.Montirao sam na moj oldtimer paljenje od Tomosa.Sve je ok,jedino ne znam kako da resim,da mi ne prepuni akumulator.Trebalo bi neka elektronika izmedju akumulatora i ispravljaca,koji bi iskljucio-ukljucio punjenje.Hvala na eventualnim savetima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 11, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan mislim da možeš da upotrebiš četvoropinski regler sa nekog kineza, šema je laka. poigraj se malo edit: e sad ovaj reglerčić radi na naizmeničnu struju. ne znam kako je kod tebe, utvrdi prvo to. znam da kod nekih skutera, kod frija čini mi se, izlazi jednosmerna struja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Novembar 12, 2013 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Jeste.Taj mali Tomosov regler daje naizmenicnu struju.Hvala na savetu.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Novembar 12, 2013 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu. Tomosov mali regler daje naizmenicnu struju,to znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...