zextreme 1283 Napisano Novembar 1, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jaknu iz naslova,velicine 3XL, smrsao sam 21kg i bas mi je velika... Bolju aerodinamiku imam sa satorskim krilom na motoru nego u ovoj jakni! Cvrsto sam resio da se ne vratim na staru kilazu tako da jakna ide na dobos... Dobro ocuvana, malo presla, redovno servisirana gore tex samponima... Brze se prlja od tamnijih al je zato ugodjaj fantastican! Vozio sam po potpunim kisnim potopima u njoj i bio suv. Siber, kuka, muzika, lamperija... Cena 160eu ili ponudite pa da razmotrimo! http://www.amazon.de/IXS-Melbourne-Textiljacke-Farbe-Gr%C3%B6%C3%9Fe/dp/B004Y4NC3K http://japan.webike.net/products/20407622.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 1, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je kilažu i visinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 1, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Paaa beem li ga, ja sam 186 i 113 bio kad mi je bila ok... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 1, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako si uspeo skinuti 20kg ? Ja pokušavam skinuti na 113 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Novembar 1, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Trening ishrana redovan san Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Novembar 1, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Bez mesa, leba i slatkisa... I ide ko od sale... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 1, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako si uspeo skinuti 20kg ? Ja pokušavam skinuti na 113 Onda je tebi taman!!! Izbacio meso, mleko, jaja i sve njihove preradjevine, jedem povrce i ribu, sve cool! Mozda je jakna kljuc uspeha! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Novembar 1, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Bez mesa inace IXS pravi vrhunske enduro jakne ja imam jednu ne znam ni kako se zove ekstra je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Novembar 1, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako si uspeo skinuti 20kg ? Ja pokušavam skinuti na 113 Nema sunke i kobasica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 2, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, Vlajko, napisi nesto 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 4, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan kamo pantalone? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 4, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan kamo pantalone? Pantalone su mi "begi" taman kako treba! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 5, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Umesto Vlajka.... khm Gledanjem u sunce svakog dana ujutru i uvece, hodanjem bez obuce..bosi , kao i redovnim upraznjavanje sexa (nekoliko puta dnevno), dobijate manju kilazu i zdraviji zivot + zdrava ishrana = duzi zivot i veci k... (ustvari ostaje isti , al se smanji brdo i nikne kukuruz ) ....... ali je jakna velika I da ...jakna je vrh, a za mene ko upisana...da ne uzeh od Zeljica onu BMW-ovu, verovatno bi pazario ovu ...srecna prodaja.....jel ima jos nesto da ti je sad preveliko...motor i sl. ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 17, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 13, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam zapustio oglas.... Evo za 100eu, ako nekom treba! Meni ne treba, velika mi je i ne planiram da se vratim na staru kilazu... Sem jakne velika i mi je sva ostala garderoba... Puni ormari, leele na sta se napravi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Februar 13, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinije ti je da se malo ubuciš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 13, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Najgore mi kad pesacim... vise mi pantalone do pola bulje!!! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Februar 13, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Na šta se napravi crni Zex? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 13, 2014 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ce da bidnes manekEnka na kraju.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 13, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zar nisam vec?? :jee: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 13, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zex - mozes li da vidis koliko je cm u struku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 13, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vhVF3ea--gQ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 14, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro izmerio u struku je siroka, sa otpustenim zatezacima, 136cm... Mozda Lucky i udje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 14, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeste, jel jos i da je rasparamo sa strane da bude dovoljno siroka? Ajde susi te postave, vidimo se verovatno sutra, mada nista ne obecavam (nisam pirocanac, ali kao da jesam ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 17, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi uze li Laki jaknu? Balavim vec par dana za njom pa cisto da znam jel otisla s drugim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...