Zmajcic 11 Napisano Mart 3, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ti ovo moze pomoci pri odabiru ulja. Moja preporuka je MOBIL1 V-TWIN 20-50 (ako ga mozes naci ) Na ovom profesionalnom testu MOTUL je neslavno prosao . www.amsoil.com/lit/g2156.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Mart 4, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ti ovo moze pomoci pri odabiru ulja. Moja preporuka je MOBIL1 V-TWIN 20-50 (ako ga mozes naci ) Na ovom profesionalnom testu MOTUL je neslavno prosao . www.amsoil.com/lit/g2156.pdf Nije profesionalan , ali je komercijalan i uvjerljiv , a tko zna čitati tabele i pozna podatke u njima može donijeti i malo drugačije zaključke od ovih koji su navedeni . A preporuka ti je nerazumna . Neću ulaziti u raspravu zašto , ali shvatite jedno , Amerikanci - ulje -primjena :o M900 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Mart 4, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan @ M900 Tvoj komentar moje poruke je u najmanju ruku nekulturan. Ako se ne slazes sa necijim stavom postoje mnogo kulturniji nacini da to pokazes i kazes.Stvar je samo u kucnom vaspitanju i postovanju prava na razlicito misljenje. Imao sam priliku da razgovaram sa dvojicom servisera kojima su dostupna skoro sva ulja . Obojica su pomenuli V-TWIN kao jedno od ulja koje oni preporucuju a i koriste u svojim motorima. Zato te najlepse molim da svoje procene o necijoj razumnosti ili ne-razumnosti sacuvas za sebe. Ako imas razlicito misljenje , iznesi ga ,a kvalifikacije i vredjanja preskoci.Nemaju svrhu, a i ruzno je. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan za freewinda lepo pise mineralno ulje nista specijalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Mart 4, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan @ M900 Tvoj komentar moje poruke je u najmanju ruku nekulturan. Ako se ne slazes sa necijim stavom postoje mnogo kulturniji nacini da to pokazes i kazes.Stvar je samo u kucnom vaspitanju i postovanju prava na razlicito misljenje. Imao sam priliku da razgovaram sa dvojicom servisera kojima su dostupna skoro sva ulja . Obojica su pomenuli V-TWIN kao jedno od ulja koje oni preporucuju a i koriste u svojim motorima. Zato te najlepse molim da svoje procene o necijoj razumnosti ili ne-razumnosti sacuvas za sebe. Ako imas razlicito misljenje , iznesi ga ,a kvalifikacije i vredjanja preskoci.Nemaju svrhu, a i ruzno je. Pozdrav Oprosti ako si moj komentar shvatio osobno ili kao uvredu , ali moja namjera je bila komentirati link koji si postavio , a ne tvoj "stav" . Ja o ovome nemam stav , ali je činjenica da su Ameri u primjeni , preporukama i testiranju maziva "out of date" i krivo interpretiraju neke parametre koje su naveli u testu , a u primjeni su irelevantni . Pravo na različito mišljenje se može poštivati u politici , umjetnosti i filozofiji , ali u egzaktnim naukama i primjeni postoje pravila , a ne mišljenja . Još jednom tvrdim da nikoga niti sam imao namjeru niti želju uvrijediti , ali ako se tako osjećaš , primi još jednom moje izvinjenje . PEACE M900 ;D P.S. Žao mi je što sam nekulturan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Mart 6, 2008 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ti ovo moze pomoci pri odabiru ulja. Moja preporuka je MOBIL1 V-TWIN 20-50 (ako ga mozes naci ) Na ovom profesionalnom testu MOTUL je neslavno prosao . www.amsoil.com/lit/g2156.pdf Ima li gde uopste sanse naci pomenuti Mobil? Ja vozim Suzuki gsx 750 f vazdusara i treba da menjam ulje i sa Mobilom 1 raly formula u autu imam odlicno iskustvo. Sad ako bih mogao naci V-TWIN za motor rado bih ga sipao... pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4322 Napisano Mart 6, 2008 motoras, 2485 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Bembaru sipam Optimu LONG LIFE,redovno menjam ulje i filter i nikada nisam imao problema.I na duzim putovanjima i na defileu kroz grad...Meni radi super i vec deset godina tako.I radi...Sada cu opet da sipam Optimu.To mi je sigurica.Ne razmisljam da li je Motul ili Castrol iz necijeg podruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...