draza 548 Napisano Mart 9, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se nesto razumemo . Nemojte da me zovete i nudite neke nerealne stvari u zameni . Motor sam stavio 1700 evra za kes i to je i vise nego povoljna cena . Koliko vidim prodaju se mnogo stariji i motori koji ne mogu ni da pridju ovom motoru i po nameni i po godistu i kvalitetu za mnogo vecu cenu . Motor u zameni racunam 2300 evra sto je i realna cena ovog motora . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 18, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi , pocinje sezona . Jos malo cena za kes 1700 a posle se vraca na 2300 ili vise nece ni biti na prodaju . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 22, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo lepo vreme za voznju !!!!!! Nova cena 2300 !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 8, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za manji , veci enduro ili putnicki kombi . Naravno u ceni motora ili jeftinije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 6, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Istekla registracija . Motor ce stajati ne registrovan jer nemam potrebe za tim . Tako da cena ide dole i vise mi ne znace nikakve zamene . Samo kes i dobra korekcija cene za ozbiljnog kupca . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 6, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena sad... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 9, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Koga nesto vise interesuje moze na pp ili na tel.062 410 258. Da napomene opet zamene me ne interesuju zato je za kes cena povoljna i povoljnija je od ovih sto se prodaju od 20 i vise godina starosti a motor je pod garancijom bolji od svih . Tako da nemojte da se trudite da nudite kola i razne motore . Pozzzzz....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 11, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno hitno obavestenje . Naso sam kombi i covek moze da ceka najkasnije 2 ili 3 dana . Spustio mi je cenu posto mu je hitno a i meni je hitno tako da motor moze da se kupi u sleca 2 ili najkasnije 3 dana za 1500 evra . Znaci cena 1500 evra i hitno je posle toga se vraca na normalnu cenu . Ovo vam je prilika da kupite motor dosta noviji za novac za koji je prodaju motori po 25 godina starosti . Znaci HIIIIITNNOOOO CENA 1500 . Mozete i da javite da hocete ili kako se dogovorimo jer ja moram da javim da mi ovaj ne proda kombi ili kako se vec dogovorimo . Pozdrav !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 16, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...