Nile. 1548 Napisano Octobar 25, 2013 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Besprekorno stanje, kupljen pre oko 3 meseca u Artistu u Novom Sadu, pisana garancija jos skoro 2 godine. cena:120eu kontakt telefon: 062 93 99 565 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 26, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E 'vako se oglas komponuje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1548 Napisano Octobar 26, 2013 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze na komplimentu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Octobar 26, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ozbiljan monitor, chuo sam ih par puta i svaki put ostao bez teksta! mnogo dobar zvuk imaju. brutalan! al shteta shto nije par. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1661 Napisano Octobar 26, 2013 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se na ovom monitoru gledaju filmoviXD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1548 Napisano Octobar 26, 2013 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Monitor je vrhunski, zbog frke oko kesha prodao sam bio jedan, ovaj jedan je ostao, i ovo je smesna cena za ovaj monitor... Kako god ako neko hoce da kupi par, uzme ovaj od mene i jos 1 komad u artistu i ustedi 50ak eura, sto nije mala stvar.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...