hammer 134 Napisano Octobar 24, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Crkla mi elektronika na starom hardu (bar mi tako u lokalnom servisu rekli) a ostalo mi na njemu dosta nekih slika koje bih pokusao vratiti, pa sam u potrazi za istim da pokusam da prepakujem, model je; Western Digital WD1600AAJS Caviar Ponude mogu u temi, na pp ili na 062/476-123 Prihvatam i sve sugestije iskusnijih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 25, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam upravo takav, moram proveriti kuci..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 26, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam upravo takav, moram proveriti kuci..... Ajde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Octobar 26, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Tražiš pogrešno a i šta misliš da uradiš ako nađeš drugi disk? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 26, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tražiš pogrešno a i šta misliš da uradiš ako nađeš drugi disk? Kako pogresno? Pa da pokusamo sa prebacivanjem elektronike sa ispravnog na neispravni, jedino mi to ostalo, servis kaze da ne mogu da prebace nista sa harda i vratili mi isti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Octobar 27, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan 2 WD1600AAJS uopste ne moraju da budu kompatibilna tj ista. Elektronika je bitna, ako je stvarno crkla, znaci juris njenu oznaku ali pukim prebacivanjem sa jednog na drugi neces dobiti nista tj to ne moze da radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 27, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Crkla mi elektronika na starom hardu (bar mi tako u lokalnom servisu rekli) a ostalo mi na njemu dosta nekih slika koje bih pokusao vratiti, pa sam u potrazi za istim da pokusam da prepakujem, model je; Western Digital WD1600AAJS Caviar Ponude mogu u temi, na pp ili na 062/476-123 Prihvatam i sve sugestije iskusnijih. U HDD imas dvije elektronike, spoljnu i unutrarnju. Ako ti Bios vidi HDD,a OS ne vidi onda ti je crkla unutarnja elektronika i tu nema pomoci, koliko ja znam iz amaterskog iskustva. Medjutim specijalizovani servisi otvaraju HDD i skidju podatke sa glave diska,ali to kosta ko svetog petra kajgana. Trenutno imam pet HDD sa takvim problemom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Octobar 27, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Branko, bez uvrede ali ovo sto si napisao nema veze sa zivotom 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 27, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Crkla mi elektronika na starom hardu (bar mi tako u lokalnom servisu rekli) a ostalo mi na njemu dosta nekih slika koje bih pokusao vratiti, pa sam u potrazi za istim da pokusam da prepakujem, model je; Western Digital WD1600AAJS Caviar Ponude mogu u temi, na pp ili na 062/476-123 Prihvatam i sve sugestije iskusnijih. U HDD imas dvije elektronike, spoljnu i unutrarnju. Ako ti Bios vidi HDD,a OS ne vidi onda ti je crkla unutarnja elektronika i tu nema pomoci, koliko ja znam iz amaterskog iskustva. Medjutim specijalizovani servisi otvaraju HDD i skidju podatke sa glave diska,ali to kosta ko svetog petra kajgana. Trenutno imam pet HDD sa takvim problemom. Ако нађе потпуно исти диск и ако зна шта ради, може да пребаци плочу на исправан диск и ето њему слика. Операција пипава, опасна по пацијента али не и неизводљива. Уосталом, он нема шта да изгуби, слике (важне) је већ изгубио. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 27, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Branko, bez uvrede ali ovo sto si napisao nema veze sa zivotom Dobro... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Octobar 27, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Tek ovaj drugi post necu da ti komentarisem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 27, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neznam sta bi imao komentarisati kad sam napiso na tvoj prvobitni post odgovor: "Dobro". Je`l bi te zadovoljilo: Mrva u pravu si! Ili....http://www.ebay.com/itm/PCB-Western-Digital-WD-Caviar-SE-160GB-SATA-WD1600AAJS-08PSA0-/180730093932?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item2a145a616c Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...