Jump to content

Moto Zajednica

odlazak u istambul

Recommended Posts

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

ako neko zeli 7 novembra do istambula neka mi se javi na 0604182128,idem kolima na tri dana,ima mesta za dve osobe,putuje se udobnim meganom,cena po osobi je 60e,dobar shoping zagarantovan

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

ako neko zeli 7 novembra do istambula neka mi se javi na 0604182128,idem kolima na tri dana,ima mesta za dve osobe,putuje se udobnim meganom,cena po osobi je 60e,dobar shoping zagarantovan

Pa kako moze da bude udoban megan, kad su mu gume tanje nego tockovi na kocijama :nanana:

• Podržavam 1

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

Jok, za 60e ide i tri nocena u sheratonu a uz doplatu od 5e idu i all inclusive. A inace ima 1000km u jednom pravcu :lol:

e ovako,nisam bio potpun,megan je udoban skinuo sam 19cola felne stavio 171lol.gif,ova cifra je podela troskova za gorivo ,putarine itg,bus je 100enpr,tamo jea idem u hotel u centru grada,dvokrevetna soba je 35e,cena za mene a i za one koji dodu samnom,jos mogu odma bez gomile setanja da odvedem saputnike u pravi shoping,direktno fabricke cene,ne pijaca ne butici koji su preskupi,eto to je od mene,jedno mesto je zauzeto znaci ostade jos jedno,mozemo ostati jednu noc a mozemo i dve po zelji i sve je stvar dogovora

• Podržavam 8

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja