alex r6 193 Napisano Octobar 23, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zeli 7 novembra do istambula neka mi se javi na 0604182128,idem kolima na tri dana,ima mesta za dve osobe,putuje se udobnim meganom,cena po osobi je 60e,dobar shoping zagarantovan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Octobar 24, 2013 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Kakav imas smestaj tamo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 24, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zeli 7 novembra do istambula neka mi se javi na 0604182128,idem kolima na tri dana,ima mesta za dve osobe,putuje se udobnim meganom,cena po osobi je 60e,dobar shoping zagarantovan Pa kako moze da bude udoban megan, kad su mu gume tanje nego tockovi na kocijama 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 24, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan i mene interesuje kakva je organizacija, dam 60 eura za prevoz a tamo se sam snalazim 3 dana ili? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Octobar 24, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Jok, za 60e ide i tri nocena u sheratonu a uz doplatu od 5e idu i all inclusive. A inace ima 1000km u jednom pravcu 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 24, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jok, za 60e ide i tri nocena u sheratonu a uz doplatu od 5e idu i all inclusive. A inace ima 1000km u jednom pravcu e ovako,nisam bio potpun,megan je udoban skinuo sam 19cola felne stavio 17,ova cifra je podela troskova za gorivo ,putarine itg,bus je 100enpr,tamo jea idem u hotel u centru grada,dvokrevetna soba je 35e,cena za mene a i za one koji dodu samnom,jos mogu odma bez gomile setanja da odvedem saputnike u pravi shoping,direktno fabricke cene,ne pijaca ne butici koji su preskupi,eto to je od mene,jedno mesto je zauzeto znaci ostade jos jedno,mozemo ostati jednu noc a mozemo i dve po zelji i sve je stvar dogovora 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...