Tenere97 60 Napisano Octobar 25, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo ja kazem glupost aj pratim da vidim do kraja u cemu je kvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hypertensio 4 Napisano Octobar 25, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Doboj, RS Motocikl: Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan da, prirubnica, nisam se mogao sjetiti kako se zove. Sad je počelo zezanje po ebayu, ne mogu je naći nikako, moram poganjati Hondina zastupništva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Octobar 25, 2013 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec ne mozes za kratko vreme da nadjes novu, mozda bi mogao da razmislis uz ovu temu http://forum.bjbiker..._1#entry1445842 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hypertensio 4 Napisano Octobar 25, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Doboj, RS Motocikl: Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno ću probati, ne gubim ništa, a mogao bih uštediti na vremenu dok ne nađem taj dio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 268 Napisano April 3, 2014 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan ...gasi se uz neku detonaciju koja nije preglasna i ne dolazi iz auspuha nego kao da je negdje iz usisne grane... Zdravo druže! Reci mi jesi li rešio problem i šta je bilo u pitanju definitivno? Pitam te zato što se i meni dešava, mada bih rekao ređe nego tebi. Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...