shuky 320 Napisano Novembar 6, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Manite se ljudi te Albanije,nisu bre oni tako gostoljubivi kao sto ih pojedinci prikazuju Ti to iz iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 6, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Novembar 6, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan @SADAN A, mozda je bio problem u tebi? @ Spontana... Put APN-cima!?! Hmm... Moram da priznam da je ideja ! Pogotovo jer sam se vise smorio od "avanturista" koji...., ali to nije tema. Samo, ti APN-ci uz one planine, sa vozacem (a ti mi ne izgledas bas krhke gradje) I tih par stvarcica koje su obavezne... Oduzice se malo taj put, cini mi se. Nadam se da cete ostvariti zamisao. Sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Novembar 7, 2013 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan pazi ovo par austrijanaca par godina već idu u albaniju evo video u zadnjem imas i karte kuda voze baci oko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo isli u Albaniju preko CG (Plav , Gusinje) tu smo presli prokletije i izasli na Skadar...sve off road sa teskim enduro motorima. Od afaltnih deonica koje preporucujem , je put Tirana - Elbasan ...krivine na 1500 metara nadmorske visine...pa jos nocu . Generalno ... i sve u svemu ..prosek (off/on road) nam je bio 3 sata na 100 km, sto sasvim dostizno i za bicikle , a kamoli vase mocne Apn masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Novembar 15, 2013 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan @VladaSD: Kuda ste prešli preko Prokletija i kakva je bila procedura na granici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...