Nile. 1467 Napisano Octobar 21, 2013 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan TZR 125 R 92god, ima estetskih ulaganja, mehanicki je savrseno ispravna. Menjao bih za neki dobar Mountainbike i eventualno neku doplatu u zavisnosti kakav je bajs i u kakvom je stanju. Vise informacija o svemu na telefon 062 93 99 565 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 23, 2013 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Moze i za kesh, cena - dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 25, 2013 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan niko ni da se javi a spreman sam na svaki dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 27, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo da budem prvi,dakle:imam ja mini bicikli... salim se,pa kolko novaca za motor trazis,napisi da se zna orijenttacije radi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 28, 2013 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 700e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 31, 2013 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Spusticu cenu jos zainteresovanim kupcima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 31, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim te estetske nedostatke, daj jos slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Octobar 31, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu poniku..Old-timer,ako odgovara...Banana sediste i hipi volan.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 6, 2013 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Za jos slika cu morati da odem kuci da ga slikam, jer sam trenutno 100km daleko od njega, pa cu ubaciti, vizir je na jednoj strani odlomljen,tj parce, ne mojom krivicom, neko je namerno kamenom dok sam bio na bazenu udario ili sta je vec uradio ne znam, i ovako treba utegnuti masku na par mesta i to je to. Najbitnije od svega je da masina radi kao sat, da ima 34mm dellorto, i da i sa njim ne prelazi 5L a ide odlicno, da u sred zime upali za manje od 7-8 sekundi verglanja pritom da nije paljena i po 2-3 meseca. Ja sam sa ovim motorom u okviru moto kluba, pravio ture i po 300km za dan, nikad nikakvih problema nisam imao, jedini sam ja bio sa 125ccm i odlicno sam ispratio turu. na otvorenom 110-120km/h po stotinak kilometara na tom gasu je isto takodje radio besprekorno itd, s obzirom da je bajk 92. godiste i da mi je "prva ljubav" ja sam prezadovoljan kako me je sluzio i kako radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 6, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam godinu dana vozio Yamahu TZM, redak model koji se proizvodio na Tajlandu sa 150ccm, max sam ga vozio 140kmh do N sada , barabar sa 2 gs a 1200 i tenerom, i nikad nikakav problem nisam imao. Ovaj tvoj, kad bi mogao na stazi da se voza u stoku ne bi bilo lose, nisam davno bio na sajtu moto saveza..mozda nesto i dogovorimo imam neki simpa bajs koji je cale kupio od italijanskog ambasadora i tomos automatic viska:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 6, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je pravljen za Malezijsko trziste,zato je tzM,drugar imao jednog vozao ga pre par godina,isao je lepo,palio na kurblu,fabricki nema dugme 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 6, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Malezija u pravu si ispravka na mestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 7, 2013 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Tzm je malo drugaciji od tzr-a, slabiji, ovo im je najjaca verzija bar po internetu tako pise, yamaha tzr 4dl, (4dl for swiss market) delovi iz japana a sklopljena u italiji, inace ima 3MB00 cilindar koji je isto kako proizvodjac kaze najbolji od svih tzr verzija, a ima ih par, 24-25kw ima otvorena, + 34mm dellorto, moze lepo da ide. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 7, 2013 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Bacite pogled kako rezhe, i ima jako jako dubok i mocan zvuk vidi se i ostecenje na viziru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 7, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan gresis za tzm,kao sto sam vec napisao,radjena je za malezijsko trziste zato je M umesto R,tamo je bio neki cudan zakon kojim su bili zabranjeni motocikli preko 150ccm,pa su onda vodece fabrike pocele da sklapaju najjace zujalice koje podlezu tom zakonu do 150ccm. Yamaha TZM 150 Honda NSR 150 Suzuki RGV 150 Kawasaki KRR 150 Tzm je 150ccm i 34kw i ide nenormalno za tako mali motorcic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 7, 2013 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan gresis za tzm,kao sto sam vec napisao,radjena je za malezijsko trziste zato je M umesto R,tamo je bio neki cudan zakon kojim su bili zabranjeni motocikli preko 150ccm,pa su onda vodece fabrike pocele da sklapaju najjace zujalice koje podlezu tom zakonu do 150ccm. Yamaha TZM 150 Honda NSR 150 Suzuki RGV 150 Kawasaki KRR 150 Tzm je 150ccm i 34kw i ide nenormalno za tako mali motorcic Hvala druze nisam znao, jedino sto sam znao je da je 150ccm i da ide bas lepo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 10, 2013 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za nesto, predlozite... Bajs vise nije u igri jer sam ga kupio... npr neki jak desktop komp, sa - bez doplate neki mob telefon najnovije generacije itd.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 11, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam, tzm model koji sam imao je bio cak zabranjen ponegde, imao je razne nadimke tipa "kamikaza" i sl, jer je isao kao idiot. Tako mali dvotaktni motor sa fabrickom brzinom od preko 140 na sat , bez kocenja motorom, (i samnom od 90 kg) ne znam koliko je za zezati se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 11, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan evo par slidza od pre 4 godine...pored su bmw K100 i bmw gs 1200 , (slikali Ceh i Helena sa tenere) vozili su sa pola gasa, ali za tu deonicu dobrano (tange su docrtane od strane prednje pomenutih). ..tako da se dobro prasilo ka NS, i motor ide nevidjeno! Izvinjavam se za off, u krajnjem slucaju osvezavamo temu a tvoja Yamahica ce se prodati nekom srecnom kupcu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 12, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan brate endurac,il smo pisali o istom motoru il je ista kolor sema pokusacu da nadjem u kompu slike od drugarove tzm,ali su bukvalno preslikane,i njegova je bila bg table kad je kupio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hehe matori moguce da smo vozili istu makinu....... Valjda je ni on ne vozi sa tangama.... ( ubice nas niletzAr) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan taj motor je bio i kod mene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Ova? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 13, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahahahahaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan to je neka 2004-5 god. Ala taj djavo ide sve joj poljubim,i sad se prijatno najezim kad se setim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...