BojanXRV 20 Napisano Octobar 18, 2013 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan rukavice kombinacija koza-platno, nepoznate marke, odlicno stanje velicina pise da je M ali mislim da su vece cena 1500din tank torba Louis 70 - kao nova ima kisnu navlaku, kais za nosenje preko ramena i onaj dodatni kais cena 3000din Bojan 063 404 984 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4365 Napisano Octobar 18, 2013 motoras, 2500 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan realne cene za opremu koja je stvarno kao nova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Octobar 18, 2013 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tank torba Luis 75, povišljiva, rezervišem?. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Octobar 18, 2013 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tank torba Luis 75, povišljiva, rezervišem?. Nije Louis 75 nego 70 (ko sto pise), a povisljiva je - ako mislis na dodatni rajsferslus celim obimom koji je poveca... mislim da je razlika u odnosu na 75 to sto ide samo na magnete, nema trake... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Octobar 18, 2013 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tank torba Luis 75, povišljiva, rezervišem?. Nije Louis 75 nego 70 (ko sto pise), a povisljiva je - ako mislis na dodatni rajsferslus celim obimom koji je poveca... mislim da je razlika u odnosu na 75 to sto ide samo na magnete, nema trake... Pogledo Luis katalog pa reko da nije omaška, kad vidim na forumu da je bila i 70. Verovatno trake i možda na poklopcu neki džepčić što je ne bitno. Rezervisano pa prelazimo na pp? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Octobar 18, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan I jeste li se dogovorili? Ako niste..., sledeći sam u igri...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Octobar 18, 2013 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Daa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Octobar 19, 2013 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Torba je prodata Djunti. Rukavice su aktuelne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 19, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan "SOB" sto pise na njima je ime marke rukavica. Znam posto prodajem jaknu iste marke, mada svaki put se setim onoga "Son Of (the) B..ch ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Novembar 13, 2013 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan "SOB" sto pise na njima je ime marke rukavica. Znam posto prodajem jaknu iste marke, mada svaki put se setim onoga "Son Of (the) B..ch ! Vidim da pise SOB nego nikad nisam video neki drugi komad opreme te marke... Inace, rukavice su sasvim ok mogu da se pogledaju, probaju u BG Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 13, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo primera. Inace, deluje mi kao dosta kvalitetna oprema. E sad, sto mene ta skracenica asocira na nesto drugo, a ne to sto ona (verovatno) stvarno znaci, nisu oni krivi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Januar 13, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice za 1000din mislim da je i vise nego povoljno Saljem Bex-om, moja postarina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Januar 13, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...