freepartyman 420 Napisano Decembar 5, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim zbog riba i da bi bio faca Svaka ti kao Njegoseva , ali u svakoj sali pola isitine Slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 5, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim zbog riba i da bi bio faca Svaka ti kao Njegoseva , ali u svakoj sali pola isitine Slazem se Eto, ko razume, shvatice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Decembar 5, 2013 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 6, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan To znaci da u toku voznje jaja mora da zabaci preko ramena, jer nema vise mesta betweeen legs? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 6, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam zašto vozim motor. Valjda što mogu kroz grad brže da prođem nego automobilom. A ponekad volim i brzo da vozim. NIsam bajker(šta god to zaista značilo). Kad vozim motor, tada sam motociklista. Kad vozim bicikl, tada sam biciklista. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3390 Napisano Decembar 9, 2013 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 9, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan E to je doživljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Decembar 11, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam zašto vozim motor. Valjda što mogu kroz grad brže da prođem nego automobilom. A ponekad volim i brzo da vozim. NIsam bajker(šta god to zaista značilo). Kad vozim motor, tada sam motociklista. Kad vozim bicikl, tada sam biciklista. ...A kada sam pesak, onda sam u maleru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 11, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam danas bio pesak, opalih neplanirano 10km, i nisam u maleru, umoran sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Decembar 12, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledah veceras ovaj film. Zanimljiv Nekako mnogo "americki" za moj ukus, ali zaista zaniljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Decembar 13, 2013 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam gledao ovakvo scheiße Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 14, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada videh ovo. Izgleda lepo urađeno; potražiću da li ima da se iznajmi ili kupi. P.S. Na 1:47 je Ted Sajmon (Ted Simon) koji je dva puta obišao zemaljsku kuglu motorom i koji je napisao nekoliko knjiga o svojim doživljajima. Najpoznatija mu je Jupiterova Putovanja (Jupiter's Travels) i taj putopis je inspirisao više motociklista do sad nego bilo koji drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 14, 2013 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam gledao ovakvo scheiße . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Decembar 14, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada videh ovo. Izgleda lepo urađeno; potražiću da li ima da se iznajmi ili kupi.P.S. Na 1:47 je Ted Sajmon (Ted Simon) koji je dva puta obišao zemaljsku kuglu motorom i koji je napisao nekoliko knjiga o svojim doživljajima. Najpoznatija mu je Jupiterova Putovanja (Jupiter's Travels) i taj putopis je inspirisao više motociklista do sad nego bilo koji drugi. Ted Simon je svetla tacka ovog filma. Posebno mi se dopao njegov komentar o drustvenim mrezama Odavno nisam gledao ovakvo scheiße . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Decembar 14, 2013 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan odusevio me trailer,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Decembar 15, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki link za film? Da li je uopšte gotov? Trailer sam video i fantastičan je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Decembar 15, 2013 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na pirate bay se moze skinuti ceo film... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Decembar 15, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Dajte link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 16, 2013 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Odgledao sinoc... meni se skroz svidja. Nije blockbuster, ali poruka je ona koju i nosim u sebi. Svakako vredi pogledati. Preporucujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Decembar 16, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Odgledao i ja film ali imam jednu malu zamerku tj. malo su vise bacili akcenat na moto trke inace je za preporuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orion036 1 Napisano Decembar 22, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Piaggio Zip 49ccm 2t Prijavi odgovor kao problematičan Je l ima negde prevod za film. Pustio bih i roditeljima da pogledaju mozda malo promene misljenje a engleski im nije jaca strana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 22, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pa vozim motor posto sam suvise lenj da vrtim pedale na bajsu :lol: Bajs je moja prva ljubav na dva tocka. Voleo sam sa kumom da se vozikam do besvesti. A onda smo porasli obojica pa imali 50cc pa smo jos porasli pa sada imamo 1000-1300cc Evolucija! Otprilike ovako nekako ... http://www.youtube.com/watch?v=HzOu0QoEn04 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Decembar 23, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Pa vozim motor posto sam suvise lenj da vrtim pedale na bajsu :lol: Bajs je moja prva ljubav na dva tocka. Voleo sam sa kumom da se vozikam do besvesti. A onda smo porasli obojica pa imali 50cc pa smo jos porasli pa sada imamo 1000-1300cc Evolucija! Otprilike ovako nekako ... http://www.youtube.com/watch?v=HzOu0QoEn04 To je to ;) Prelepa reklama. :'( suzu sam pustio E tako je kod mene islo. Bukvalno 100% tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 5, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam film pre neki dan. Nista specijalno, mozda zato sto sam vise ocekivao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Castrol 2 Napisano Mart 28, 2014 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko srpski prevod ovog filma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...