Jump to content

Moto Zajednica

Zašto vozimo motore?

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5370 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Pogledajte trejler za dokumentarac koga najavljuju za Novembar ove godine:

Napokon se neko potrudio da dočara ljudima koji nisu imali prilike da probaju vožnju motora, kakav je to osećaj i zašto mi to volimo...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Tvrdo kuvan, 472 postova
  • Motocikl: mi je mnogo glasan.

Pogledajte trejler za dokumentarac koga najavljuju za Novembar ove godine:

http://vimeo.com/75545684

Napokon se neko potrudio da dočara ljudima koji nisu imali prilike da probaju vožnju motora, kakav je to osećaj i zašto mi to volimo...

Pa, tesko da moze da im se docara taj osecaj ako nisu probali da voze, ali mozda im se posle filma otvore vidici i probudi malo radoznalost, pa ipak ostave na stranu sve predrasude i stra' i probaju.

BRm brm :moto3::moto3::moto3::moto3:

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

E jbga sad, poslje se "pravi bajkeri" čude što su neshvaćeni.

Ovo je za mene ona priča "ne znaš ti kako je kad se nešto voli", ko vozi neko dosadno sranje od auta i dobar motor normalno da će bit zaljubljen u vožnju motora. Ko radi suprotno, vozi neko dobro auto i neko skuterče za po gradu, neće razumjet o čemu je priča. Ko je ko ja i vozi "dosadno" auto i "dosadni" motor :D opet ne razumije "bajku" o motoru, mislim zabavan je motor, al zabavno je i auto kad znaš šta radiš, naravno oba donose neke frustracije, svako na svoj način, uglavnom zbog drugih učesnika u saobraćaju.

Dugo mi je trebalo da shvatim o čemu Clarkson priča, da bajkeri voze loša auta i da su nezainteresovani za vožnju istih, ali počinjem polako i sam da shvatam zašto.

Ajmo sad pljuvanje :zvizduk:

• Podržavam 6

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250

Jos jedan elitisticki dokumentarac, kao da su vozaci motocikala "posebna" grupa ljudi.

Od ovakvih stvari trebaju mi 2 rolne toalet papira...da ne upotrebim neki drugi izraz.

• Podržavam 3

• Zainteresovan, 915 postova
  • Motocikl: Africa Twin AS 2024

Jos jedan elitisticki dokumentarac, kao da su vozaci motocikala "posebna" grupa ljudi.

Od ovakvih stvari trebaju mi 2 rolne toalet papira...da ne upotrebim neki drugi izraz.

Ne znam gde si ti sve to video.

Ja iz ovog trejlera vidim samo poruku da je lepo voziti motor.

• Podržavam 3

• ., 437 postova

Pa jesu posebni. Posebni u odnosu na ostale upravo po tome što voze motor. Ne vidim u tome nište elitističko, bajkeri žele da predstave sebe i svoju pasiju onima koje to zanima. A verujem da zanima mnoge.

Snouborderi, surferi, pecaroši, lovci, kučkari, mačkari, skejteri, alpinisti, kolekcionari, tetovirani, gurmani i mnogi drugi takođe na ovoj način promovišu hobi i način života.

Mnogo toga volim da pogledam, da upoznam i saznam - i ne smatram da prave od sebe elitu.

• Podržavam 12

• Svrati ponekad, 155 postova

Ne znam gde si ti sve to video.

Ja iz ovog trejlera vidim samo poruku da je lepo voziti motor.

tacno to, svi su tu i zene i klinci, simpaticno....

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250

Ma kakvi prijatelju.

Bilo koji vid segregacije mi strasno iritantan.

Vozaci...(EJ VOZACI) motocikala su "poseban" sloj ljudi....vidi molim te.

Motor ko motor, vozis ga jel volis, nema sta da pravis filozofiju od toga i da se proseravas.

Neko voli zelenu boju, neko plavu i nema potrebe da ubedjujes druge kako je zelena nesto izuzetno.

Klasican americki mentalitet.....danas su svi "posebni". Nagledao sam se ja tih proseravanja dok sam radio na kruzerima.Zamislite i clanovi posade misle da su "posebni" jer eto rade po brodovima.

On nije mentalno zaostao....on je isto tako "POSEBAN". :)

Svi smo posebni.......evo...volim vas sve ovako posebne :ljubav:

• Podržavam 13

• Banda Opasnih, 396 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX

Ma kakvi prijatelju.

Bilo koji vid segregacije mi strasno iritantan.

Vozaci...(EJ VOZACI) motocikala su "poseban" sloj ljudi....vidi molim te.

Motor ko motor, vozis ga jel volis, nema sta da pravis filozofiju od toga i da se proseravas.

Neko voli zelenu boju, neko plavu i nema potrebe da ubedjujes druge kako je zelena nesto izuzetno.

Klasican americki mentalitet.....danas su svi "posebni". Nagledao sam se ja tih proseravanja dok sam radio na kruzerima.Zamislite i clanovi posade misle da su "posebni" jer eto rade po brodovima.

On nije mentalno zaostao....on je isto tako "POSEBAN". :)

Svi smo posebni.......evo...volim vas sve ovako posebne :ljubav:

Jesmo, posebni smo, po mom misljenju niko normalan u svom postojanju ne bi seo na motorcikl kao vozac, a morao bi da bude jos ludji da bi bio suvozac. Motorciklisti jesu posebna vrsta ljudi, tj. da svako od nas ima odredjenu dozu ludosti i zelje za adrenalinom... jer da toga nema, niko ne bi seo na spravu sa 2 tocka i agregatom u sredini... :lol:

• Podržavam 8

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Kod mene nema sta da se pametuje puno. Ja kad vidim bilo kakav motocikl, nesto cvrkne u meni... Bio to motor 20 ili 1 godinu star nebitno. Kod automobila, mora biti ili Ferrari, Porsche i slicno ili neka teska kastomizacija da bih se osvrnuo i pogledao. Jednostavno ne interesuju me :neznam: Meni je to kod motora: ili volis ili ne volis.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja