GAMEOWER 0 Napisano Octobar 16, 2013 U prolazu, 52 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA CB900F BOLDOR Prijavi odgovor kao problematičan ljudi moze li jedna mala pomoc, u pitanju je yamaha tw 125 imam problema sa prvim paljenjem dok je hlada i kada ga palim moram dosta da verglam da bi sastavio da upali, onda kad upali radi kratko pa se ugasi, i tako nekoliko puta dok se ne ugreje, kada povucem sauh nece da upali, vec pali sa uvucenim saugom onda kad upali izvucem mu saug i onda radi dok se ne ugreje kad se ugreje ugasi se , jer kad je topao nece da radi sa saugom odma se gasi, i kad je topao radi lepo i pali lepo samo da mu ne diram saug da se ne ugasi. . nadam se da me raumete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAMEOWER 0 Napisano Octobar 17, 2013 U prolazu, 52 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA CB900F BOLDOR Prijavi odgovor kao problematičan niko da pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Octobar 18, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Taj problem se rešava podešavanjem smeše karburatora. Najpre operi filter vazduha, i naulji. Onda tek šteluj smešu karburatora ali samo kada je motor vruć vruć.. što znači nakon 20tak minuta rada... Imao sam isti takav, problem jako lako rešiv Pozzz Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAMEOWER 0 Napisano Octobar 18, 2013 U prolazu, 52 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA CB900F BOLDOR Prijavi odgovor kao problematičan samo da mu dam bogatiju smesu? ili nesto drugo? , hvala u napred , nije toliko veliki problem ali bilo bi lepo da ga resim , znaci da ga vozim da se ugreje lepo pa onda , filter sam cistio , probao sam da ga palim bez filtera , malo brze upali , ali opet ne vredi ni da mu skidam filter stalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 18, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a moze da bude i do kompresije vrlo lako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAMEOWER 0 Napisano Octobar 19, 2013 U prolazu, 52 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA CB900F BOLDOR Prijavi odgovor kao problematičan sta ja znam lepo ide , vuce lepo, kad ocu na gurku da ga upalim odma upali odma na metar i kad je hladan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Octobar 19, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto pali OK hladan sa isključenim saugom, to znači da ti je smeša prebogata i treba je smanjiti. Pogotovu kad ti se motor ugreje.. zato se podešavanje smeše radi isključivo na vrelom agregatu.. dakle 15 do 20min vožnje i tek onda šteluješ smešu. Pozzz Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAMEOWER 0 Napisano Octobar 20, 2013 U prolazu, 52 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA CB900F BOLDOR Prijavi odgovor kao problematičan hvala , videcu to ovih dana , kad budem slobodan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...