Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Pozdrav svima,

ja sam Dejan iz Nikšića, imam 27 godina, po struci sam informatičar, zapravo dipl.ing. računarstva.

Prije par mjeseci sam igrom slučaja nabasao na Moto Guzzi Nuovo Falcone iz 1973. godine koji je već duže vrijeme bio garažiran i koji je tada ukupno bio prešao nešto ispod 8500 km. Jako mi se svidio a pošto sam tih dana bio u raspoloženju da kupim sebi motor, kupio sam ga. Poslije malo vježbe, s obzirom da nikad nijesam vozio nikakav motor, mogu reći da sam veoma zadovoljan. Naravno prije toga sam ga morao malo dotjerati zbog ogromne prašine koju je imao na sebi, zamijeniti filter goriva i očistiti rezervoar, kupiti novi akumulator i još par sitnica. Nažalost, zbog ogromnih obaveza, nemam više vremena da mu se posvetim. Nemam A kategoriju u vozačkoj dozvoli a ni bajkersku jaknu ni pantalone, pa ga ne mogu ni voziti po Nikšiću tako često u ovo doba godine. Šteta je da takav motor bude garažiran ali dobro, nadam se da ću nabaviti to što mi treba i napraviti uslove da ga vozim i po lošijem vremenu.

Eto, samo da iskoristim priliku da se predstavim i da vas sve pozdravim.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1967 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Dobrodosao. Preko zime nabavi opremu pa na prolece vozi Misko. Zima nije za motor pogotovo ako tek sad pocinjes da vozis.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja