dejan.cg 0 Napisano Octobar 15, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Dejan iz Nikšića, imam 27 godina, po struci sam informatičar, zapravo dipl.ing. računarstva. Prije par mjeseci sam igrom slučaja nabasao na Moto Guzzi Nuovo Falcone iz 1973. godine koji je već duže vrijeme bio garažiran i koji je tada ukupno bio prešao nešto ispod 8500 km. Jako mi se svidio a pošto sam tih dana bio u raspoloženju da kupim sebi motor, kupio sam ga. Poslije malo vježbe, s obzirom da nikad nijesam vozio nikakav motor, mogu reći da sam veoma zadovoljan. Naravno prije toga sam ga morao malo dotjerati zbog ogromne prašine koju je imao na sebi, zamijeniti filter goriva i očistiti rezervoar, kupiti novi akumulator i još par sitnica. Nažalost, zbog ogromnih obaveza, nemam više vremena da mu se posvetim. Nemam A kategoriju u vozačkoj dozvoli a ni bajkersku jaknu ni pantalone, pa ga ne mogu ni voziti po Nikšiću tako često u ovo doba godine. Šteta je da takav motor bude garažiran ali dobro, nadam se da ću nabaviti to što mi treba i napraviti uslove da ga vozim i po lošijem vremenu. Eto, samo da iskoristim priliku da se predstavim i da vas sve pozdravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano Octobar 15, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1457 Napisano Octobar 21, 2013 Drug član, 1967 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Preko zime nabavi opremu pa na prolece vozi Misko. Zima nije za motor pogotovo ako tek sad pocinjes da vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...