maksimovic v2 5 Napisano Octobar 12, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto tema kaze gde mogu da nadjem delove za motor ili da donosi neko , nove, konkretno karike mi trebaju i iglice karburtora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 12, 2013 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sale Trstenik 037 715 130 Moto delovi http://www.motodelovi.com/ ako kod njih uzimas dobro proveri sta su poslali znaju da pogrese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Octobar 12, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Octobar 12, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.com/ ---- pazi sa njima umeju da pogreshe i umeju da uopshte ne posalju sta si naruchio, dva puta mi se to desilo i reshio sam da ih vishe ne zovem, prvo ochekujsh da ti stigne a na telefon se javljaju jednom u nedelju dana mozhda da bi proverio da li su poslali, drugo kad ih dobijesh prave se blesavi za porudzbinu, trece kada neki deo nemaju na stanju kazu bice sutra i poslace odmah i onda se desi ili da ne posalju ili da ti stigne posle nedelju, dve dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Octobar 13, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan sve si mi reko' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Octobar 13, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.com/ ---- pazi sa njima umeju da pogreshe i umeju da uopshte ne posalju sta si naruchio, dva puta mi se to desilo i reshio sam da ih vishe ne zovem, prvo ochekujsh da ti stigne a na telefon se javljaju jednom u nedelju dana mozhda da bi proverio da li su poslali, drugo kad ih dobijesh prave se blesavi za porudzbinu, trece kada neki deo nemaju na stanju kazu bice sutra i poslace odmah i onda se desi ili da ne posalju ili da ti stigne posle nedelju, dve dana. ZNACI NEMOJ DA IH ZOVES ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam razocaran, paket sam dobio posle skoro dve nedelje, nije bas bilo hitno, nego sto je najgore, paket lutao po srbiji, a brza posta bex i od mene i od njega jos malo se ne obogati, jer sam hteo sve u jednom kod coveka da kupim, ima mozda na netu najraznovrsniju robu za off road, sitne neke delove, oko 6500 din sam narucio neke sitne delove, 5-6 stvari, te 5-6 stvari covek mi poslao 3 puta pojedinacno, i platio postarinu oko 1000 din. Da sam u Beogradu jeftinije bi mi bilo da sam otiso do njega kolima na metan i kupim sta mi treba, em cekao, svaki dan zovem brzu postu i njega,nisam okacen na civiluk da cekam brzu postu, em platio vise, em se nervirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...