Jump to content

Moto Zajednica

delovi za motocikle , karike

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 198 postova
  • Motocikl: XRV750 RD07a
http://www.motodelovi.com/ ---- pazi sa njima umeju da pogreshe i umeju da uopshte ne posalju sta si naruchio, dva puta mi se to desilo i reshio sam da ih vishe ne zovem, prvo ochekujsh da ti stigne a na telefon se javljaju jednom u nedelju dana mozhda da bi proverio da li su poslali, drugo kad ih dobijesh prave se blesavi za porudzbinu, trece kada neki deo nemaju na stanju kazu bice sutra i poslace odmah i onda se desi ili da ne posalju ili da ti stigne posle nedelju, dve dana.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova
  • Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03

http://www.motodelovi.com/ ---- pazi sa njima umeju da pogreshe i umeju da uopshte ne posalju sta si naruchio, dva puta mi se to desilo i reshio sam da ih vishe ne zovem, prvo ochekujsh da ti stigne a na telefon se javljaju jednom u nedelju dana mozhda da bi proverio da li su poslali, drugo kad ih dobijesh prave se blesavi za porudzbinu, trece kada neki deo nemaju na stanju kazu bice sutra i poslace odmah i onda se desi ili da ne posalju ili da ti stigne posle nedelju, dve dana.

ZNACI NEMOJ DA IH ZOVES ! :)

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 600 2KF

I ja sam razocaran, paket sam dobio posle skoro dve nedelje, nije bas bilo hitno, nego sto je najgore, paket lutao po srbiji, a brza posta bex i od mene i od njega jos malo se ne obogati, jer sam hteo sve u jednom kod coveka da kupim, ima mozda na netu najraznovrsniju robu za off road, sitne neke delove, oko 6500 din sam narucio neke sitne delove, 5-6 stvari, te 5-6 stvari covek mi poslao 3 puta pojedinacno, i platio postarinu oko 1000 din. Da sam u Beogradu jeftinije bi mi bilo da sam otiso do njega kolima na metan i kupim sta mi treba, em cekao, svaki dan zovem brzu postu i njega,nisam okacen na civiluk da cekam brzu postu, em platio vise, em se nervirao

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja