sstrujina sestra 0 Napisano Januar 16, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan brat mi je rekao da napisem ko sam, cime se bavim i zasto sam ovde.... ja sam student, znam da vozim bajs i auto (jedva) a o motorima nemam pojma. ovde sam zbog brata koji je zesce zaladjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 16, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja te nisam zvao al kad si vec ovde, mozda se i ti zaladis :) I da znas, ovi ovde bajkeri i nisu tako fini kao sto se predstavljaju :) Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 16, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,,a za ono zaladjen imas sladoled ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 16, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Januar 16, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 16, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ovde sam zbog brata koji je zesce zaladjen. ;D ;D ;D ;D Pozdrav i dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 16, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sstrujina Sestro! Oces i di da nam stavljas one slike starih motora kao sstruja koji ih je vadio iz naftalina pa da pogadjamo? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Januar 16, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 16, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 17, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Au,sad je krenulo "familijarno okupiranje" ;D.Sad ce i keva,cale,tetka teca,a onda i kapitulacija!I zvace se "sstrujin moto forum",Admin ce biti "sstrujina sestra",moderatori "sstrujina strina" i "sstrujina tetka" ;D... Pozdrav i dobro dosla.Inace,pridruzujem se Bokiju,i uz sladoled doniram i Coca-Colu ...Vredi ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Januar 17, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla koleginice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Januar 17, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Jos sstruja na forumu !!! :o ;D Dobrodosla. za nemanju88 i ostale: Sa sstrujama, o sstrujama, samo sve najbolje, sve ih je vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Januar 17, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 17, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Bar ne moramo da brinemo do restrikcija struje sa ovolikio sstrujama na forumu :D Pozdrav i dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Januar 17, 2008 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 17, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav...kako se ono zoves? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 17, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Au,sad je krenulo "familijarno okupiranje" ;D.Sad ce i keva,cale,tetka teca,a onda i kapitulacija!I zvace se "sstrujin moto forum",Admin ce biti "sstrujina sestra",moderatori "sstrujina strina" i "sstrujina tetka" ;D... Pozdrav i dobro dosla.Inace,pridruzujem se Bokiju,i uz sladoled doniram i Coca-Colu ...Vredi ;D... HEHEHEHEHE, jak komentar. Smejao sam se 10 minuta. ;D ;D ;D Ali u svakoj sali ima pola istine Dobro dosla osobo X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 17, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Januar 17, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Zar sstruja zaladjen pored svih onih vunenih carapa i ostale zimske opreme? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Januar 17, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 17, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Januar 18, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Januar 19, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Cao ssestro, reci baki da su vunene carape na Zlatiboru 200 kinti i da poveca produktivnost, prodaju se kao lude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 20, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ssestra sstruju !!! Dobrodosla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...