tindirbp 289 Napisano Octobar 9, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zna ko bi mogao imati ili ako neko ima kupio bi tu resetku,u pitanju je siva pec mislim da je magnohrom proizvodnja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 11, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ima likova koji rade restauraciju tih peći...skoro sam pričao sa drugrom o nekom iz NS-a. ako sam te dobro shvatio treba ti ona dole rešetka sa čela, kroz koju izlazi topao vazduh? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 12, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan da da ta resetka duz cele peci sto ide...nasao sam novu za 2000 od tih likova sto rade peci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...