STOP 204 Napisano Octobar 13, 2013 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema frke, to mi svi govore Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Octobar 13, 2013 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan daj još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Osta san dužan ovaj ljetni đir od Livna do Šujice. Drastična razlika u usporedbi sa onim zimskim pokušajem Evo i track 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Octobar 21, 2013 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Par slika od jučer. Cca 300 km, većina makadam, pravi mali rally 15-ak sudionika raznih profila. Split - Knin - Dinara. Gpx ovog puta po Dinari imate ovdje http://www.adv-tracks.com/knin-brezovac/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 21, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Momci, pa vi se lepo vozikate . Moji su poreklom iz Kupresa i pričali su mi da su predeli prelepi a ja se spremam već duže vreme i obići ih motorom. Možda nešto iz ove teme i iskoristim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 21, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Par slika od jučer. Cca 300 km, većina makadam, pravi mali rally Stalno mislim na taj kamen. Ovde je pretpostavljam bilo zanimljivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Octobar 21, 2013 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, pa vi se lepo vozikate . Moji su poreklom iz Kupresa i pričali su mi da su predeli prelepi a ja se spremam već duže vreme i obići ih motorom. Možda nešto iz ove teme i iskoristim. Ja sam isto sa Kupresa Doduše, cili život san u Splitu. Pazi se mina. Granica između kupreškog polja i izvora Šujice je cila pod minama, kao i ovaj put kroz šumu Livno - Donji Malovan. Put je čist, ali nemoj ni gledat sa strane, a kamoli vozit ili hodat. Stalno mislim na taj kamen. Ovde je pretpostavljam bilo zanimljivo? Veoma zanimljivo Doduše, prošao sam ovuda i sa cestovnim gumama, tako da mi je sa ovim gusjenicama bilo jednostavno, čak sam i stao na slikanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Octobar 23, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na komentarima Predeli su fantasticni! :moto3: Al' za moj ukus, malo previse obrade fotografija! Veliki pozdrav, i kada stignes kaci bre nekakav putopis i pojasni gde se nalaze sva ova divna mesta. Nemoj samo za sebe da ih cuvas! Znan da ponekad pretjeram sa obradom, ali nemogu si pomoć Slikam mobitelom, pa to nekad izgleda dosta siromasno bez obrade. Pa ga tako i pretjeram Što se tiče lokacija, baci oko na ovu stranicu koja mi stoji u potpisu. Neke lokacije su već tu, a neke će bit uskoro. Pozdrav Uh, tek sad videh da si mi ovde odgovorio za ove track logove, a ja te bas danas pitao u svom putopisu o njima! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Octobar 23, 2013 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan itno da smo se skontali Ja taman odgovaram na poruku, i slucajno ugledam da si skonta da san ti odgovoria Još par slika Ovaj put je u pitanju Šator planina i jezero (u Bosni) Đir je bio prepun zanimljivosti. Prva zanimljivost je bila to šta san zaboravia mobitel, a druga zanimljivost je bila ta šta mi je gorivo bilo pri kraju . Treća zanimljivost je da je ta đavlija Šator planina išarana raznim putevima (pretpostavljam za vađenje drva), tako da san se osjeća ka zarobljen u labirintu Bez goriva, bez mobitela. Dobar osjećaj Slike su bezvezne, ovo je bilo davno (prije 5 godina ja mislin). Ovde san već bia odusta od potrage za jezeron, te san se iša popet malo u vis, tako da mi se bude lakše orjentirat. I onda san ugleda jezero 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Octobar 23, 2013 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i track i mapa i to http://www.adv-tracks.com/peulje-glamoc/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 23, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Par slika od jučer. Cca 300 km, većina makadam, pravi mali rally 15-ak sudionika raznih profila. Split - Knin - Dinara. UUUHH !! Video sam sve fotke i filmice. Dinara je fascinantna, a i ekipa je extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Januar 2, 2014 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Samo nesto malo fotki, jer ih ima mnogo, imali smo fotografa po prvi put sa nama, osecali smo se kao profesionalci , tako da smo morali tako i da se ponasamo Gledamo da se skupimo u jos vecem broju, sa bilo kakvim motorima, da i u ovom nasem prelepom Belopalanackom kraju, koja je okruzena Starom i Suvom planinom(na kojoj se nalazi najzahtevniji uspon u Srbiji, Trem od 1810 m.n.v.ako neko nije znao ) imamo sto vise enduro vozaca, sto nam je i cilj, sto mladih, sto starijih, i sto vise druzenja u prirodi. Improvizovali smo neku stazicu blizu koridora 10, pa smo tamo stekli jucerasnje trenutke i iskustvo. Dva KDX-a su dokazala da ne postoji prepreka koja se ne moze savladati, cak sa 125ticom, svaka cast dr.kolew-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Januar 2, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast za fotografije, predeli za vožnju su fantastični Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 24, 2014 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan bravo bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan bravo, slike su odlicne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par novih slija Zanimljivo je to da je ova i slijedeća slika slikana u istom điru, i to samo par kilometara udaljenosti 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 25, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kud mi pokaza ove slike... Prelepi predeli! Koje je jezero u pitanju na zadnjoj slici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Mart 25, 2014 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 25, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika kao iz filma Gospodari prstenova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan To nije jezero nego rijeka Cetina, 200 metara uzvodno od Omiša. Kula na slici je kula Ključica, na ušću Čikole (ne na izvoru ). Tu se spajaju Čikola i Krka, i mislim da to sve spada po NP Krka. Info na eng. http://www.adv-tracks.com/kljucica-fortress/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...